• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket En tehlikelisi hangisi ? Elti Görümce savaşları

En tehlikelisi hangisi ?

• Ankete Katılan
    3.201
Ayy kaynanam zaten beter görümceler desen anasına bak kızını al hemde 4 tane :oha: Eltim bildiğiniz elti işte:rolleyes:

2 eltim var, severim sağolsunlar çok iyi anlaşırız.
Görümcem de kaynanamın stajyeri gerçekten de.
Stajyerliği bıraksa iyi olacak da napsın,patronu öyle istiyorsa demekki :confused:

Kısaca eltilerim sağlam
Görümcemi de takmam açıkcası, ezerim gerekirse :KK71:

Eltim fena sayılmaz, mesafeli isen sorun yok
Kvdem melek gibidir Allah var Hakkı'nı ödeyemem
Yalnız benim sıkıntım gelin ile, yani ben görümceyim , hiç karışmam kimseye , zaten çalışıyorum ama ne yapsam adın görümce, kıymetimiz yok :)

benim eltim yok gorumcem var hapsi sahte. 2 yuzlu. annesinin kizi nolucak? adam gorunce ayy gelinim kizimm evde 2 miz olunca bi afralar bi tafralarrr

5Görümcem 4eltim var
Çoğumuz biraradayiz. Kp kv sağ
Genelde açık sözlüyuz. Fakat bazen patavatsizlik da olmuyor değil. Mutlu bi aileyiz. Benim bi Kaynim ailenin modernleşmesine karşı ve herkesi etkiliyor. Ona uyuz oluyorum sadece. Haklı olduğu yönler olsa da gelenekçiliği abarttığını düşünüyorum. Makine kullandığımız için tam kadın olduğumuzu düşünmüyor mesela. Allah eltime yardım etsin.
Görümceler garipler abilerinin hizmetleri yeğenlere bakmaktan hep geç evlendiler. Biri hala bekar 40 yaşında. O kadar iyiler ki

İki kaynım var.ikisiylede iyi geçinirim.birisi nişanlı öteki bayramda nisanlanacak.bakalım eltilerimle nasıl olacak.gorumcemden çok çektim.bana ne yaptılarsa fazlasiyla çekti.kaynanamın bizans oyunları bitmedi gitti.halbuki ben o eve gelin değil evlat olmak için girdim.kıymetimi bilmedi üstelik öz teyzem.

Valla eltiyi işaretledim amaa 2 eltim var:) biri çok tatlı hatta bazen oturur dedikodu bile yaparız:) ama öbürüüü, ne çektim be ondan!! Hiç kavga etmedik ama onun şahit olduğu ya da duyduğu her şeyi bin katıp kaynıma ve kayınvalideme anlatması.. Allah'tan onlar iyi de sıkıntı olmuyor. Hoş şimdi boşanıyorlar, 1 2 aya ikisi de melek şıkkını işaretleyebilirim:)

Bilemiyorum. Aktif bir ilişkiniz olmayınca tehlikelerini de anlayamıyorsunuz.

İki kaynım var.ikisiylede iyi geçinirim.birisi nişanlı öteki bayramda nisanlanacak.bakalım eltilerimle nasıl olacak.gorumcemden çok çektim.bana ne yaptılarsa fazlasiyla çekti.kaynanamın bizans oyunları bitmedi gitti.halbuki ben o eve gelin değil evlat olmak için girdim.kıymetimi bilmedi üstelik öz teyzem.
Ağacı deviren kendi kurdu imiş :/

Eltimle hiç bir problemim olmadığı için melek gibidir seçeneği daha uygun olan sanırım.
Görümcem zaten yok. Kayınvalidem de iyi kadındır severim sağolsun.
Benim burada ne işim var diye düşündüm bir an.

Görümceyım sizin deyımıznızle,ama gelin her şeyi danışır,en sevdiğim yemekleri pişirir,gidince asla göndermez darılır,etrafındaki herkes ne kadar iyi görümcelerin var dıyormuş,ıkı ablamda öle,bende dedimki benım iyiliğimden onlarda iyi de,kendısı bızı kötü sanıp çok kötülük ve entrika yaptı,hiç uymadık,yıllar sonra hatasını anladı,özür diledi,çok pişman oldu,şimdi görümce oldu,dıyorki gelinimiz kötü,bende size yaptım,ama bızımki başka diyor,siz neyi görümcesiniz,bende pek fena görümceyim diyor,demem o ki,huzur barış,ve çocuklar için,lütfen birbirmizle iyi geçinelim,boşverelim,

Siz benim kaynimi tanidinizmi?? Puahahahaha. Efsanesin kazen abi.

2 gorumcr 1 elti var bende gorumcelerim herseyi en iyi ben bilirim edasinda her isi onlarin yaptigi sekilde yapmami bekliyorlar elti desen firsatci cocuklarini basindan atacak yer ariyor benim icin gorumce de elti.de fenaa

Seçenekler eksik gibi, eltim daha yok ilerde ne olur bilemem bana çok saçma gelir elti kıskançlığı..
Görümcelerim var iyi niyetliler Allah için bi sorunumuz yok.

Back