• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket En tehlikelisi hangisi ? Elti Görümce savaşları

En tehlikelisi hangisi ?

• Ankete Katılan
    3.201
Eltim yok,gorumcem var. Bir zararini gormedim onun da. Ama cok pinti. Bunyesine zarar.
Kayinbiraderim de güzellik budalasinin teki. Kızın kafası,düşünceleri umrunda bile degil. Korkarim ki gerizekalinin birini hem kendi başına,hem de bizim basimiza bela edecek.

Eltim de yok görümcem de, kayınvalidem de kendi var ses yok:-)

Elti kötüdür, görümce cadıdır gibi peşin hükümlü olamayacağım, kendime ait bir deneyimim yok, annemle yengemse hayatımda gördüğüm en iyi elti örneği, elti değil kardeşler resmen.

Bian yorumunu ve puntoyu görünce geldin konuyu kapatcaksın sandım :KK53:

Görümcem yok kaynana iyidir elti şahsiyetsizi ise evime yasaklı, ne mutluyum be:KK76:

En iyisi 100 sokak ötesi:KK53:
Eltimin kendini kıyaslaması kompleksli olması yetiyor.
Kayınvalidemizle uğraşmaktan bana daha sıra gelmedi galiba.
Görümceyi tek geçerim:süslü:

Stj kaynana.. :KK48: guzel tanimmis..

Benim kv gorumcemi de bıktırdı hayattan.. efsane kv secenegi benlik

Burada bana uygun secenek yok.
Melek gibi degiller ama kendi halindr insanlar, bir sorunum yok hic biriyle, ben de gorumceyim yengemin benimle sorunu oldugunu sanmiyorum. Ama melek de degilim. :dondurma:

Eltim yok.. gorumcem kücuk ve tatli bi kiz çocuğu ..
Kv iyi ben herkesle anlasabilen sorundan hoslanmayan ve uzak duran bi yapim var...iyiyiz çok şukur ya insallah huzur bozan bi elti gelmez:işsiz:

Bekarim ama ikiside birbirinden beter diye dusunuyorum (elti, gorumce) yani hala ve yenge deneyimlerim o yönde.

Bide bi laf duymustum, kaynanan ısırsın eltin öpmesin diye.:sus: Urkutucu bir seyler var eltide.

2 eltim var maşallah 2si de birbirinden seçmece :63:Görümcem tabiki onların yanında melek kalıyor. Elti/görümcesi olmayanlara çoooook imreniyorum çoooook :kızgın:

Elti ; Kardeş eşlerinden her birinin ötekine göre adı.
Geçmişten bugüne kadar duyduğumuz 'elti eltiyi çekemez, kıskanır' gibi birçok söylem var. Hatta el işlerinde örgülere bile isim olmuştur. Yılların meselesi eltilerin anlaşmaması ve kıskanç olmalarına örnek teşkil edecek televizyon dizilerinde izlediğimiz birbirinden farklı bir çok elti tiplemesi mevcuttur.

Görümce (stajyer kaynana): Kadına göre kocanın kız kardeşi.

Türk akraba kurumunda güzide bir yere sahiptir müstakbel damadın kız kardeşi olan görümceler. İsminin garipliğini bir kenara koyacak olursak son derece belirleyici bir rolleri vardır. Tabiri caiz ise düğüne giden yol görümcenin ağzından geçer.

Not : soruyu cevaplarken eltinizin ve/veya görümcenizin bu siteye üye olabilme ihtimalini ve yazacağınız yorumların asla silinmeyeceğini de bir kez daha hatırlatmak isterim.
Ayy hep bu sorunun cevabini merak etmiştim Allah razi olsun kazen bey:)
Şimdilik eltim yok o yüzden gorumce diyorum ve anketimi şu sozle bitiriyorum;
GÖRÜMCE GÖRÜMCE SENİ GÖRMEYEYİM ÖMRÜMCE...:KK62:
:KK70::KK70:

eltim yok, görümceminde bi zararı yok.bende görümceyim, gelinimzlede bi sorunumuz gayet güzel geçinip gidiyoruz. çok şükür :nazar: benim hayatımda hiç entrikalar, fesatlıklar, yalanlar, dolanlar olmadı. o yüzden burda açılan konuları okurken şoklar içinde kalıyorum :oha: ve her seferinde şükrediyorum :dua::nazar:
görümcede eltimde kayınvalidemde melek gibidir :)
Valla otur dua et neler var neler :) maşallah size ne diyim.

şimdilik eltim yok görümcem var 2 tane. birisi uzakta hal hatır dışında mudahil olmaz diğeri yakında. kv ile bir olur dedkodumu yaparlar. arada laf sokar ama pek sallayan yok. kv ise fırsat bulsadal bulup kondurmaz ama ben ona o fırsatı vermiyorum

5 görümceye sahibim,bilemiyorum başımı alıp nerelere gitsemdaha eltimde olamadi,eşimin kardeşini herkes evlendirmeye çalışıyor.ben bosver canim ya ne evlenmesi diyorum:KK59:birgün başıma elti gelecek bilmiyorum nasil olucak belisizlikte kötü :KK42:

Back