• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket En tehlikelisi hangisi ? Elti Görümce savaşları

En tehlikelisi hangisi ?

• Ankete Katılan
    3.201
Elti ; Kardeş eşlerinden her birinin ötekine göre adı.
Geçmişten bugüne kadar duyduğumuz 'elti eltiyi çekemez, kıskanır' gibi birçok söylem var. Hatta el işlerinde örgülere bile isim olmuştur. Yılların meselesi eltilerin anlaşmaması ve kıskanç olmalarına örnek teşkil edecek televizyon dizilerinde izlediğimiz birbirinden farklı bir çok elti tiplemesi mevcuttur.

Görümce (stajyer kaynana): Kadına göre kocanın kız kardeşi.

Türk akraba kurumunda güzide bir yere sahiptir müstakbel damadın kız kardeşi olan görümceler. İsminin garipliğini bir kenara koyacak olursak son derece belirleyici bir rolleri vardır. Tabiri caiz ise düğüne giden yol görümcenin ağzından geçer.

Not : soruyu cevaplarken eltinizin ve/veya görümcenizin bu siteye üye olabilme ihtimalini ve yazacağınız yorumların asla silinmeyeceğini de bir kez daha hatırlatmak isterim.
Eltim yok görümce-ler var..
İyi yönleri daha fazla ama...
İki tarafında bi özelliği var ve bundan kurtulus yok...
Bir yanlış bütün doğruları götürür :KK11: :KK70:

abimin eşine göre öyleyım.:deli:
benım ailemi bana şikayet ederse
face gibi saçma sapan bir yerde anneme hak etmedıgı paylasımları alttan alttan yaparsa
benım tarafıma annemin arkasından konusursa
face de arkadaslarımla yorumlastıgımda, yoruma girip burnunu sokarsa
kv evınde herkese hizmet ettırıp bi elınde telefon, cocuklarına dahi sahip cıkmazsa
ablama alaycı alaycı gülerse
yegenıme pis pis bakar cocugu korkutursa
ve bütün bunlara ragmen annemın en gözdesi olursa, ben işte o zaman kötü görümce olurum. oldum yani:KK14::kahve:
haksızlıga gelemem, haddini aşanı bildirirm.

kötü olmak güzel yaa :KK70: yaşasın kötülük:süslü:
sevgili gorumcem buralardaydin demek :KK53::KK53:sanki sen benim görünce ama o hizmet ettiren ben değilim ha diğer eltiyle karıştırma :süslü:

Eltim de yok görümcem de yok dıye işaretleme yapanları kıskandım :KK54:benim bekar görümce 5 kaynana gücünde elti de yolda geliyor maşallah çekeyim kendime:KK73:

Back