Mesafa olacaktır, ne kadar mesafe o kadar saygı olur bence!Bir görümce olarak yazıyorum gelinimizin biri 10 yıllık evli sadece bayramlarda 5 dk uğrarım
Hiçbirşeyini merak etmem o ararsa konuşurum
Ben herkese karşı mesafeliyim aile ve arkadaş ortamında soğuk nevale olarak anilıyorum
Ve herkes niye bu kadar meraksiz biri olduğumu sorguluyor
Sevilen biri değilim buda doğru yolda olduğumu gösteriyor bence
Bir tek benim eltilerim kıskanç sanardımYorumlarınızı bekliyorum ...
Video çok iyi. Kadınlar kulübü olarak sosyal deneylerde yapılabilir:)video nasıl olmuş aslında o konuda yorum bekliyordum
Video çok güzel olmuşvideo nasıl olmuş aslında o konuda yorum bekliyordum
Bizde de var onlardan.. yüzüme birşey dedikleri yok arkamdan bilemem..geçen bir tanesi eşime " yarın birgün baban öldüğünde arkamda dur evinizdeki eşyaları ben üçünüze ayırıp bolustururum.. Sen o gün gelince arkamda diğer kardeşler istemzse diye söylüyor bunu.. adi kardeş işte. Senin kardeşin ölecek ama sen ölen kardeşinin evindeki eşyaların derdine düşeceksin..Şuanlık eltimde yok görümcem zaten yokama siz benim eşimiz halalarını tanıdız mı ?
Sizinki hepten kötüymüş benimkiler yüzüme söylüyor bende susmuyorum bi şekilde 2.5 senedir idare ediyoruzBizde de var onlardan.. yüzüme birşey dedikleri yok arkamdan bilemem..geçen bir tanesi eşime " yarın birgün baban öldüğünde arkamda dur evinizdeki eşyaları ben üçünüze ayırıp bolustururum.. Sen o gün gelince arkamda diğer kardeşler istemzse diye söylüyor bunu.. adi kardeş işte. Senin kardeşin ölecek ama sen ölen kardeşinin evindeki eşyaların derdine düşeceksin..
Bana birşey dedikleri yok pek gormuyom zatenSizinki hepten kötüymüş benimkiler yüzüme söylüyor bende susmuyorum bi şekilde 2.5 senedir idare ediyoruzinsanlar pis kalpleri pis
Yorumlarınızı bekliyorum ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?