• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket En tehlikelisi hangisi ? Elti Görümce savaşları

En tehlikelisi hangisi ?

• Ankete Katılan
    3.201
Görümcelerden yaşça büyüğüm..hele ki eltim öğrencim yaşında..2 yılda bir yüzyüze görüşünce, o da sınırlı zaman diliminde, haliyle sıkıntılı hiç bir durum yaşamadık şu 5 yıllık evliliğimiz boyunca..bu ilişkilerde sorun yaşayanlara Allah sabır versin diliyorum..

Büyük eltim çok tehlikeli.

Görümcelerim ve küçük eltim etkisiz eleman :)

Eltim de yok görümcem de. Eşim tek çocuk. bazen esime kardeslerin olsaydi keske diyordum ama burada yazılanları okuyunca iyi ki yokmus dedim :))

Nebbiliym uzaktalar .Biraz kültür farkımız var .Alıştım artık gömülüyorum tel’e kimkime dumduma.

En tehlikeli benim der gecerim:KK53:
Şahsen ben de ne kadar tehlikeli olduğumu yazmaya gelmiştim ki, sizin tehlikeli olduğunuzu yazmanız karşısında topikten usulca çekilmeye karar verdim, tehlikelerimiz birleşip voltranı oluşturmasın, mazallah ortalık yanabilir:KK70:

Inaninki hic abartmadan söylüyorum ben bu konuda cok sansliyim Allah'ima binlerce kere şükürler olsun.
Kaynanam 2 görümcem ve 1 eltim var hepside birbirinden iyi üstüme cok düserler.

İkisi de yok:KK14:
Elti adayı vardı, bayağı küçüktü benden zaten. İsterse kardeşim olur istemezse kendi hayatını yaşar diye düşünüyordum hep. Yanaşmadı pek zaten. Sonra da ayrıldılar. Kaynimi pek severim, inşallah iyi bir insan çıkar karşısına. Hem bana ve kayinvalideme arkadaş da olur. Kayinvalidemle arama girmesin de, başka bişey istemem. :KK49:

Sen iyiysen hepsi iyi lafına katılmıyorum. Çünkü daha aileye yeni gelen birini bnmkiler gibi dışlayan her türlü dedikodusunu yapan kocasına kötüleyen birilerine karşı ben iyi olamam. İyi davranamam. Ama ben kötü biri de değilim. He ama siz derseniz “yüzüme de tükürseler yarabbi şükür derim” orasını bilemem.

Bence o sizin Sanşızliginiz, demekki herzaman herkezde tutmuyor o laf benim şayet gorumcemde fenadir hatta eltime karşı ama benle sorunu yok bende bunu kendime baglıyorum ben iyiyim diye böyle..

Yorumlarınızı bekliyorum ...

Eltimle iyiyiz ,aramızda hiçbir sorun yaşanmadı.Ama çevremde gözlemlerime dayanarak elti dedim.Görümceyle sorun yaşanırsa karı -koca kavgası yaşanabilir,en fazla gelin-görümce mesafesini koruyarak sorun halledilir diye düşündüm.Ama elti konusunda eşler de araya girebiliyor.Herkes eşini kendi düşüncesine göre dolduruyor.Genelde maddi yönden kıyaslamalar olabiliyor.Bize adaletli davranılmadı ,daha çok değer veriyorlar Onlara vs.Sonuçta erkek kardeşler bile birbirlerine düşman olabiliyor.Aynı binada olup birbirine gitmeyen erkek kardeşler,uzak duran kardeşler var.
Bu soruyu eşime sordum .Ben kesin elti der dedim,çünkü yengesi ile fazla anlaşamaz, görümce dedi. :confused: .Neden dedim .Kızlar ortalık karıştırmaya daha meraklı dedi:skandal:Elti karışmıyor mu dedim.Elti kendi kendine konuşur ancak dedi.Yani görümce kardeşin,elti yabancı olduğu için daha mı etkili olur dedim.Ne alaka neden yabancı olsun yenge.Hatta daha aileden biri .Evlenmiş,abinin eşi,aynı soyadını taşıyor,aileye girmiş dedi.

çok şükür bi sıkıntım yok 4 erkekler hiç görünce yok eltilerimle aram iyi çok yakında de ilim araya biraz mesafe olması iyidir

Evli iken gorumce olayi yoktu, sadece elti vardi. Simdi ne kv, ne gorumce ne de elti derdi var.
Burada hep gorumce derdi okudum ama elti gemisi yurumez diye de bir soz var. O yuzden hangisi daha tehlikeli bilemedim.

Eltim de var görümcem de. Görümcem eşimle huzursuzluk çıkmasın diye susar. Eltim aklından geçtiği gibi konuşur. Dünya onun etrafında dönüyor sanki...

Yorumlarınızı bekliyorum ...

Gorumcem yok.. eltim de 2 tane ama ikisinden de bi problem yasamadim arada kocalarini kocama aratip kaynana evine bayram temizliğine gelin demeleri hariç 😁bende diyorum onlar kardalar iki kişi yakin kendileri yapıyolar zaten beni niye çağırıyorlar.. yine de görümce diyorum hicbir elti görümce kadar altısının hayatına müdahale edıp karışmaz gücü bir yere kadar çünkü eltinin. Ama görümce kardeşten yüz bulup daha çok hayatına dahil olup karışıp yönetmeye calisiyor

Back