+1Yalnız videoda erkeklere bacanak mı kayınbirader mi diye sorsanız daha mantıklıydı
video nasıl olmuş aslında o konuda yorum bekliyordum
Video çok güzel olmuş arkasını merakla bekliyoruz.Yani bu kadar güzel bir çalışma mutlaka farklı konularda tekrarlanmalı:)video nasıl olmuş aslında o konuda yorum bekliyordum
Aynen abla ya adı bile yetiyor:)Yakında tv programı yapmaya başlarızVideo çok güzel olmuş özellikle kadınlar kulübü diye duyunca gururlandım
Çoooook güzel olmuş çok uğraşılmış üzerindevideo nasıl olmuş aslında o konuda yorum bekliyordum
Esasinda öyle ters bir insanimdir ama esimin aile ve akrabalari söz konusu olunca pençelerimi kapattim birazcik nezaketen, esimin hatrina. Ama degmedi tabii ki. Evlenince açılan gözlerim gördü ki eş kisinin hatri filan yokmus, eşe de degmezmis. Yalan dünya...En tehlikeli benim der gecerim
Şimdi bu videomuz sosyal medyada yayilirsa filan bizimkiler de üye olursa tanirlar mi beni diye de aklima geldi hani... Gecen bi sey paylasirken aceleden forumun-sitenin adiyla paylastim aceleyle, sonra eyvah dedim. Bakalim, bi sey duyarsam degisiklige gider kamuflaj yaparim :)ha ha burda eltim var ben yorum yapıyayım neme lazım aktif olur
belkitakipteyim
Pardon biz dertli olunca yanlış anlayip bosaltiveriyoruz icimizi :)video nasıl olmuş aslında o konuda yorum bekliyordum
Pardon biz dertli olunca yanlış anlayip bosaltiveriyoruz icimizi :)
Video basarili sayilir. Sunucumuz iyi. Esinize benzettim ama yaniliyor olabilirim tabii.
Kavramlari tam bilmeyen bekar erkeklerin secilmemesi daha iyi olurdu.
KK olarak böyle bir cekim cok iyi düşünülmüş, sevindik.
*Ankara'yi ozledigini fark eden benim gibilere de sürpriz olmus.
Haberi yapan sevdiğimiz ve sektöre yeni giren bir kardeşimiz. Beğenmenize sevindim ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?