Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Anket En tehlikelisi hangisi ? Elti Görümce savaşları
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 20 Eylül 2013
- 7.485
- 16.341
- 448
- 41
Evet, o da yönetici.Kazenin eşi de mi KK da?
- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.422
- 598
Aaa, bilmiyordum, hangisiEvet, o da yönetici.
- 2 Aralık 2015
- 31.686
- 105.616
- 598
Daha önce anket için birkaç kez bildirim gelince konu hakkında sandıkvideo nasıl olmuş aslında o konuda yorum bekliyordum
Video çok başarılı,röportaj yapan başarılı.İlk Kadınlar Kulübü olarak röportaj yaptık denilince kısa süreli bir şaşkınlık olduDaha önce de yapılıyordu da bilmiyor muyum acaba dedim,you tubeye baktım ,karşıma künefe yapıp bizi yendiğiniz künefe şerbeti çıktı
Bildirim kadarıyla Kocaeli'nde yeriniz.İstanbul daha yakın ,neden İstanbul değil de Ankara'da yapıldı röportaj?
- 17 Aralık 2018
- 107
- 91
- 48
Ayy yazik.bende şuraya iliştireyim fikrimi hemen,eksik kalmayayim.
Videonun sonundaki amca bey gibi düşünenlerdenim.
İkisi de var bende.kırk yılda bir biraraya geliriz.birkaç saatliğine topluca.yani kimse kimsenin arkasindan digerine ulaşabilecek bir yorum,tavir v.b yapmaz.yapsada ulaşmaz.araci yok çünkü.
Genel olarak yorumlarsam; yinede anlamsiz geliyor etiketleri suçlamak.(gelin yada görümce) sonuçta insan herkes.karakter meselesi,kendini yeterli görememe meselesi.
Yeri geliyor kardeşler birbirinin kuyusunu kaziyor,düşman görüyor.anne,evlat anlaşamiyor.
Bence iyi insan,yada coook iyi insan vardir.hoşgörülü mütevaazi ama uyanik olup karşi tarafa yetersiz görünmemek,açik vermemek.
Videonun sonundaki amca bey gibi düşünenlerdenim.
İkisi de var bende.kırk yılda bir biraraya geliriz.birkaç saatliğine topluca.yani kimse kimsenin arkasindan digerine ulaşabilecek bir yorum,tavir v.b yapmaz.yapsada ulaşmaz.araci yok çünkü.
Genel olarak yorumlarsam; yinede anlamsiz geliyor etiketleri suçlamak.(gelin yada görümce) sonuçta insan herkes.karakter meselesi,kendini yeterli görememe meselesi.
Yeri geliyor kardeşler birbirinin kuyusunu kaziyor,düşman görüyor.anne,evlat anlaşamiyor.
Bence iyi insan,yada coook iyi insan vardir.hoşgörülü mütevaazi ama uyanik olup karşi tarafa yetersiz görünmemek,açik vermemek.
- 13 Mart 2017
- 775
- 1.083
- 113
- 13 Mart 2017
- 775
- 1.083
- 113
2:03'teki ablamız çok dertli.
3:58'deki ablamızın gözlükleri şekil.
5:45'teki dedemiz noktayı koymuş. ANADIN MI?
Ben dedeyi seçiyorum. Sizi bilmem.
- 20 Eylül 2013
- 7.485
- 16.341
- 448
- 41
- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.422
- 598
Ah canım aynı versiyon bende var....kv nin yanına, eşinin halaları ve teyzeleri görümce ve kıdemli kaynana olarak eklenirler sen hiç merak etme ... Benim 5 kaynanam var mesela(1 kv+4 teyze) hepsi birbirinden fena...Eş adayımla evlenirsem ne eltim ne görümcem olacak, kafa yorgunluğu yok ama bir sorunum var, eş adayım tek evlat olduğundan ötürü kaynana+görümce+elti üçlemesinden dolayı 3'ü bir arada bir kaynanamın olma ihtimali de yüksek gibi.
iyi akşamlar bende etrafımda tanıdıklarıma eş dost kim varsa sordum çoğunluk görümce dedi
hatta fazla eltiyle gosüsmelerini istemeyen kaynanalarda var dedikodu yspmasınlar dilleri cıkmasın diye
yani böyle kaynanalar varken görümcelere gün doguyor onun için tehlikeli görümceler
hatta fazla eltiyle gosüsmelerini istemeyen kaynanalarda var dedikodu yspmasınlar dilleri cıkmasın diye
yani böyle kaynanalar varken görümcelere gün doguyor onun için tehlikeli görümceler
- 27 Mayıs 2019
- 8
- 2
- 1
- 35
- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.422
- 598
Sevdim seniEn tehlikeli benim benim ters tarafımı bildikleri için gık diyemezler bana :) yok hükmündeler bende:) herkes kendi hayatına ailesine bakacak başka evlere hayatlara burunlar sokulmayacak , o zaman enfes tatlı ilişki oluyor :)
- 3 Kasım 2011
- 15.931
- 9.383
- 448
tşklerSevdim seni
- 16 Haziran 2008
- 1.728
- 1.528
- 658
- 1 Temmuz 2019
- 130
- 431
- 33
- 28
- 13 Mart 2017
- 775
- 1.083
- 113
O zaman başta senin Allah yardımcın olsun. Sonra da benimAh canım aynı versiyon bende var....kv nin yanına, eşinin halaları ve teyzeleri görümce ve kıdemli kaynana olarak eklenirler sen hiç merak etme ... Benim 5 kaynanam var mesela(1 kv+4 teyze) hepsi birbirinden fena...
- 24 Haziran 2019
- 4
- 1
- 1
- 33
Görümcem var ve gerçekten ablam gibi iyi ki de var o kadar iyi anlaşıyoruz ki (maşallah alırız) birlikte youtube kanalı açtık herkes gelin-görümce olayını yanlış düşünmesin bizim gibi olanlar da var görsünler diye bizim şapşikliklerimizi izlemek isteyen olursa da çok mutlu oluruz güzel hanımlar Youtube kanal ismimiz : ....
Son düzenleyen: Moderatör:
- 24 Haziran 2019
- 4
- 1
- 1
- 33
- 18 Temmuz 2019
- 17
- 0
- 1
- 32