Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Anket En tehlikelisi hangisi ? Elti Görümce savaşları
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 14 Nisan 2018
- 3.008
- 3.758
- 63
Bir görümce olarak yazıyorum gelinimizin biri 10 yıllık evli sadece bayramlarda 5 dk uğrarım
Hiçbirşeyini merak etmem o ararsa konuşurum
Ben herkese karşı mesafeliyim aile ve arkadaş ortamında soğuk nevale olarak anilıyorum
Ve herkes niye bu kadar meraksiz biri olduğumu sorguluyor
Sevilen biri değilim buda doğru yolda olduğumu gösteriyor bence
Ben herkese karşı mesafeliyim aile ve arkadaş ortamında soğuk nevale olarak anilıyorum
- 30 Temmuz 2015
- 25.788
- 73.559
- 598
- 34
- 10 Haziran 2019
- 423
- 376
- 23
- 40
- 10 Haziran 2019
- 423
- 376
- 23
- 40
Mesafa olacaktır, ne kadar mesafe o kadar saygı olur bence!Bir görümce olarak yazıyorum gelinimizin biri 10 yıllık evli sadece bayramlarda 5 dk uğrarım
- 11 Ağustos 2016
- 2.412
- 10.208
- 208
Şimdilik bir eltim var. Çatlağın onde gideni. Bir gorumcem var oda eltimle bir. Al birini vur ötekini. Birbirlerini yerler ama bana karşı geldilermi omuz omuza sırt sırta çünkü kayinpeder benim tarafimdada ondan ha ha ha ha. Biraz mesafe biraz umursamazlık biraz da tin tin birazda muck. Artık bayramda bile gördün mu gördün gormedin mi. Yapacak birşey yok. Oysaki 1.5 kilometre uzagimda biri.
- 10 Temmuz 2014
- 2.766
- 2.974
- 158
- 30
Aslında bu karekter meselesi bence bende bir gorumceyim iki tane yengem var biriyle arkadaş biriyle düşman gibiyiz çünkü hiç bir zaman mutlu olmamızı istemez eltilerimlede bir sorunum yok onlarlada arkadaş gibiyiz görüncem iki tane biri normal diğeri anlatsam sayfalar yetmez sadece merhaba merhaba yani bir insanda insanlık merhamet samimiyet yoksa kim olduğu pek bir önemi yok o yüzden RABBİM herkesin gönlüne göre versin
Son düzenleme:
Fazla samimiyet soğukluk getirir muhabbetini edeceksin ama özelini anlatmayacaksın o anlatırsa orta yollu cevaplar vereceksin kimseyi suçlamayacaksın elinden geldiğince yardıma koşacaksın sen elinden geleni yapcaksın karşı taraf iyiyse oh ne güzel ballı lokum 2. Kardeş olur size ama kıskançlık peşindeyse mesafe koyulmalı
- 10 Mayıs 2017
- 3.024
- 4.306
- 83
Yorumlarınızı bekliyorum ...
Bir tek benim eltilerim kıskanç sanardım
Yalnız erkekler daha ikisinin ne olduğunu anlamamiş
- 26 Nisan 2018
- 6.071
- 9.420
- 198
Video çok iyi. Kadınlar kulübü olarak sosyal deneylerde yapılabilir:)video nasıl olmuş aslında o konuda yorum bekliyordum
Video çok güzel olmuşvideo nasıl olmuş aslında o konuda yorum bekliyordum
- 9 Nisan 2017
- 6.184
- 7.671
- 198
Bizde de var onlardan.. yüzüme birşey dedikleri yok arkamdan bilemem..geçen bir tanesi eşime " yarın birgün baban öldüğünde arkamda dur evinizdeki eşyaları ben üçünüze ayırıp bolustururum.. Sen o gün gelince arkamda diğer kardeşler istemzse diye söylüyor bunu.. adi kardeş işte. Senin kardeşin ölecek ama sen ölen kardeşinin evindeki eşyaların derdine düşeceksin..Şuanlık eltimde yok görümcem zaten yok ama siz benim eşimiz halalarını tanıdız mı ?
- 6 Ocak 2014
- 1.682
- 1.766
- 333
Sizinki hepten kötüymüş benimkiler yüzüme söylüyor bende susmuyorum bi şekilde 2.5 senedir idare ediyoruz insanlar pis kalpleri pisBizde de var onlardan.. yüzüme birşey dedikleri yok arkamdan bilemem..geçen bir tanesi eşime " yarın birgün baban öldüğünde arkamda dur evinizdeki eşyaları ben üçünüze ayırıp bolustururum.. Sen o gün gelince arkamda diğer kardeşler istemzse diye söylüyor bunu.. adi kardeş işte. Senin kardeşin ölecek ama sen ölen kardeşinin evindeki eşyaların derdine düşeceksin..
- 9 Nisan 2017
- 6.184
- 7.671
- 198
Bana birşey dedikleri yok pek gormuyom zatenSizinki hepten kötüymüş benimkiler yüzüme söylüyor bende susmuyorum bi şekilde 2.5 senedir idare ediyoruz insanlar pis kalpleri pis
- 20 Mart 2008
- 141.502
- 212.929
- 1.423
- 60
Yorumlarınızı bekliyorum ...
Bugün kızılay'daydım keşke bugüne denk gelseydi kaçırdım bunu..
Kesin eltiler savaşı diyorum 32 yıldır elti değil arkadaş gibiyizdir ikimizde