• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket En tehlikelisi hangisi ? Elti Görümce savaşları

En tehlikelisi hangisi ?

• Ankete Katılan
    3.201
Ben kaynana değil kayınbabadan nefret ediyorum . Eşimin annesi babası ayrı Ve babasının adını duymak bile beni hayattan soğutuyor

Bir görümce olarak yazıyorum gelinimizin biri 10 yıllık evli sadece bayramlarda 5 dk uğrarım
Hiçbirşeyini merak etmem o ararsa konuşurum
Ben herkese karşı mesafeliyim aile ve arkadaş ortamında soğuk nevale olarak anilıyorum
Ve herkes niye bu kadar meraksiz biri olduğumu sorguluyor
Sevilen biri değilim buda doğru yolda olduğumu gösteriyor bence

Mesafe candır diyip kapatıyorum

Not ; kaynanasını 2 yıldır görmeyen gelin 😂😂😂😂😂

Merhaba! Eltim yok! Bir tane görümcem var. Çok cana yakın , idareci, güleryüz ! Seviyorum kendisini daha çok arkadaş gibiyiz🥰 Ben de bir görümceyim, ama gelinle ilgili soru sorarsınız memnun diğilim) önemli olan ben diğilim kardeşim mutluysa bende mutluyum...

Bir görümce olarak yazıyorum gelinimizin biri 10 yıllık evli sadece bayramlarda 5 dk uğrarım
Hiçbirşeyini merak etmem o ararsa konuşurum
Ben herkese karşı mesafeliyim aile ve arkadaş ortamında soğuk nevale olarak anilıyorum
Ve herkes niye bu kadar meraksiz biri olduğumu sorguluyor
Sevilen biri değilim buda doğru yolda olduğumu gösteriyor bence
Mesafa olacaktır, ne kadar mesafe o kadar saygı olur bence!

Şimdilik bir eltim var. Çatlağın onde gideni. Bir gorumcem var oda eltimle bir. Al birini vur ötekini. Birbirlerini yerler ama bana karşı geldilermi omuz omuza sırt sırta çünkü kayinpeder benim tarafimdada ondan ha ha ha ha. Biraz mesafe biraz umursamazlık biraz da tin tin birazda muck. Artık bayramda bile gördün mu gördün gormedin mi. Yapacak birşey yok. Oysaki 1.5 kilometre uzagimda biri.

Aslında bu karekter meselesi bence bende bir gorumceyim iki tane yengem var biriyle arkadaş biriyle düşman gibiyiz çünkü hiç bir zaman mutlu olmamızı istemez eltilerimlede bir sorunum yok onlarlada arkadaş gibiyiz görüncem iki tane biri normal diğeri anlatsam sayfalar yetmez sadece merhaba merhaba yani bir insanda insanlık merhamet samimiyet yoksa kim olduğu pek bir önemi yok o yüzden RABBİM herkesin gönlüne göre versin

Son düzenleme:
Fazla samimiyet soğukluk getirir muhabbetini edeceksin ama özelini anlatmayacaksın o anlatırsa orta yollu cevaplar vereceksin kimseyi suçlamayacaksın elinden geldiğince yardıma koşacaksın sen elinden geleni yapcaksın karşı taraf iyiyse oh ne güzel ballı lokum 2. Kardeş olur size ama kıskançlık peşindeyse mesafe koyulmalı

video nasıl olmuş aslında o konuda yorum bekliyordum :(

4 elti 4 görümce var. Daha 2 eltilikte kontenjanımız var. 🤮 eltilerimden 🥵🤬🤮🤢 ediyorum.

Şuanlık eltimde yok görümcem zaten yok 😂 ama siz benim eşimiz halalarını tanıdız mı ? 😂😂
Bizde de var onlardan.. yüzüme birşey dedikleri yok arkamdan bilemem..geçen bir tanesi eşime " yarın birgün baban öldüğünde arkamda dur evinizdeki eşyaları ben üçünüze ayırıp bolustururum.. Sen o gün gelince arkamda diğer kardeşler istemzse diye söylüyor bunu.. adi kardeş işte. Senin kardeşin ölecek ama sen ölen kardeşinin evindeki eşyaların derdine düşeceksin..

Eltim yok çok şükür:) görümcelerimde kendi hallerin de bana zararlari yok. Ama kaynanam kaynar kazana :KK62:

Bizde de var onlardan.. yüzüme birşey dedikleri yok arkamdan bilemem..geçen bir tanesi eşime " yarın birgün baban öldüğünde arkamda dur evinizdeki eşyaları ben üçünüze ayırıp bolustururum.. Sen o gün gelince arkamda diğer kardeşler istemzse diye söylüyor bunu.. adi kardeş işte. Senin kardeşin ölecek ama sen ölen kardeşinin evindeki eşyaların derdine düşeceksin..
Sizinki hepten kötüymüş benimkiler yüzüme söylüyor bende susmuyorum bi şekilde 2.5 senedir idare ediyoruz 😂 insanlar pis kalpleri pis

Back