Anket En tehlikelisi hangisi ? Elti Görümce savaşları

En tehlikelisi hangisi ?

• Ankete Katılan
    3.201
3 Görumcem, 1 Eltim ve Kaynanam var hicbiriyle sorunum yok sen iyiysen hepsi iyi lafına katılıyorum. Ama biyandan farklı şehirlerde olup mesafe olmasınında cok büyuk etkisi var bence dib dibe olsak neler olurdu bilemem

Çocuk ailenin aynasıdır lafı doğru. Ne kötü kalplilermiş. İyi yapmışsınız evinize sokmamakla.

Bence hepsi tehlikeli görümce kaynana yarısı. Elti desen illaki çekememezlik olur kaynana potansiyel düşman gibi an kolluyor ne diyelim

Eltiler gısganç, gısganıyür, çekemüyür

Sen iyiysen hepsi iyi lafına katılmıyorum. Çünkü daha aileye yeni gelen birini bnmkiler gibi dışlayan her türlü dedikodusunu yapan kocasına kötüleyen birilerine karşı ben iyi olamam. İyi davranamam. Ama ben kötü biri de değilim. He ama siz derseniz “yüzüme de tükürseler yarabbi şükür derim” orasını bilemem.

20 senelik evliligimde ilk 10 sene onlar ( KV ve küçük gorumce ) beni neye ugradigima sasirttilar ( büyük genelde yurtdışında ve genelde sinsice çalışır )
Depresyona girmemim başlıca sebebi oldular ama sonunda deli deliyim görünce sopasini saklarmis sözünden yola çıkıp ben dellendim
Sadece 1 kere saygısızlık yapmadan sakin bir şekilde rahatsız olduğum şeyleri saydım ve buna saygı gostermeyenleri artık etrafımda istemediğimi söyledim Eşim de yapılanlara ve söylenen yalanlara o döneme kadar sessiz kalırdı ama onada kapinin nerede olduğunu hatirlatinca oda fabrika ayarlarına döndü

O günden sonra ben yine aynı şekilde seviyeli davrandı ve sonunda KV de bana nasıl yaklaşır ona göre karşılık gördüğünü fark edince küçük kızının gazina gelmekten vazgeçti ♡ Eskıdem benden şu bu diye bahseden hatun artık kızım diyor başka bir şey demiyor hatta Allah için hep der senin yerinde başkası olsa asla bu kadarına tahammül etmezdi diye aksine kızlarının yanlış yönlendirmeleri sonucu zorda kalınca da keşke zamanında seni dinleseydim bile dedi

Şimdi şükür aramızda çok iyi hatta oğlu eve davet ettiğinde bile oğlum kizima bir sor kadincagizin işi vardır yada işte başka planı sizi engellemeyeyim der Hee bende hep diyorum başımın üzerinde yeri var yeterki bana dürüst olsun
Gorumcelere gelince mesafeli ama yinede bir araya gelince hoş sohbet ederiz zaten hep topu senede 5 - 6 kere görüşürüz

Sonda ki amca güzel özetlemiş " sen iyiysen herkes iyi"
Gerçekleri söyle, isdeklerini verme, istedikleri gibi olma senden kötüsü yok. Bu hayatın geneli için geçerli maalesef.

Görümcem ve kayınvalidemle idare ediyorum. Eltim henüz yok. "Mesafe candır" felsefesini benimsemiş biri olarak doğru yolda olduğumu düşünüyorum. Aile olacak kadar samimi ama her işime karıştırmayacak kadar mesafeli. Tabi en önemlisi koca faktörü. Koca iyi ise herkes iyidr.

Nevo," agzinla kus tutsan yaranilmaz bazilarina" lafini duymadin sen herhal
Eltim ve görümcem ile cidden sorunum yok.Zaten yılda 1-2 görüşüyorum:)Ama her şey karşılıklı :)
Ayrıca bende hem eltiyim hem görümce acaba benim hakkımda ne düşünüyorlar.

Hem görümceyim hem elti. Onlara sorsak benim de kusurlarım vardır. Kimse dört dörtlük değil. Bir taraf diğerinden memnun olmadığı zaman, diğer tarafı da dinlemek lazım.

Yalnız videoda erkeklere bacanak mı kayınbirader mi diye sorsanız daha mantıklıydı

evli değilim fakat gördüğüm kadarıyla eltiler daha tehlikeli. Annem annem yengeme(dayımın eşine) asla görümcelik yapmaz ve kız kardeşi gibi davranır ama annemin eltilerine baktığımda asla bir akrabalık ilişkisi göremiyorum. Eltiler yılandır

Toplum geneli bakildiginda eltiler daha tehlikeli bence. Ayni eve gelin gittikleri icin ayrimcilik olur ve biri mutlaka digerinden daha cok sevilir ve bu eltiler arasi baya sikintiya yol acar. Kiskanclik desen keza ayni sekil. Ozellikle kese bir olan ailelerde 'onlar aldilar neden biz almiyoruz' yada 'onlar gittiler neden biz gitmiyoruz' cumleleri cok duyuyorum maalesef etrafimda. Mesafe candir yaa

Bu kaynanalık,görümcelik yapmayı kim buldu Allahaşkına
Ben kv den bir iyilik görmedim eşimle boşansak çok mutlu olur . Hakkımı helal etmiyorum

Net görümce, sonuçta eltim de ben de ondan çekiyoruz eltim kader ortağı sayılır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…