Şahsen ben de ne kadar tehlikeli olduğumu yazmaya gelmiştim ki, sizin tehlikeli olduğunuzu yazmanız karşısında topikten usulca çekilmeye karar verdim, tehlikelerimiz birleşip voltranı oluşturmasın, mazallah ortalık yanabilirEn tehlikeli benim der gecerim
doğrudur benim eltim olmadı için bilmem sadece görümce varYorumlarınızı bekliyorum ...
Sen iyiysen hepsi iyi lafına katılmıyorum. Çünkü daha aileye yeni gelen birini bnmkiler gibi dışlayan her türlü dedikodusunu yapan kocasına kötüleyen birilerine karşı ben iyi olamam. İyi davranamam. Ama ben kötü biri de değilim. He ama siz derseniz “yüzüme de tükürseler yarabbi şükür derim” orasını bilemem.
Eltimle iyiyiz ,aramızda hiçbir sorun yaşanmadı.Ama çevremde gözlemlerime dayanarak elti dedim.Görümceyle sorun yaşanırsa karı -koca kavgası yaşanabilir,en fazla gelin-görümce mesafesini koruyarak sorun halledilir diye düşündüm.Ama elti konusunda eşler de araya girebiliyor.Herkes eşini kendi düşüncesine göre dolduruyor.Genelde maddi yönden kıyaslamalar olabiliyor.Bize adaletli davranılmadı ,daha çok değer veriyorlar Onlara vs.Sonuçta erkek kardeşler bile birbirlerine düşman olabiliyor.Aynı binada olup birbirine gitmeyen erkek kardeşler,uzak duran kardeşler var.Yorumlarınızı bekliyorum ...
Gorumcem yok.. eltim de 2 tane ama ikisinden de bi problem yasamadim arada kocalarini kocama aratip kaynana evine bayram temizliğine gelin demeleri hariçYorumlarınızı bekliyorum ...
bende hem elti hem görümceyim aynen ne düşünüyorlar acaba dediğin gibiEltim ve görümcem ile cidden sorunum yok.Zaten yılda 1-2 görüşüyorum:)Ama her şey karşılıklı :)
Ayrıca bende hem eltiyim hem görümce acaba benim hakkımda ne düşünüyorlar.
Her şey karşılıklı :)Tabi arada istisnalar var.İyi olsan da iyi olamıyorlar:)bende hem elti hem görümceyim aynen ne düşünüyorlar acaba dediğin gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?