Anket En tehlikelisi hangisi ? Elti Görümce savaşları

En tehlikelisi hangisi ?

• Ankete Katılan
    3.201
Kimse kimseyi sevmek zorunda değil ama saygı duymak zorunda allaha şükür kimseyle problemim yok eltim yok gorumcemde gayet anlayışlı kaynanam desen ayni
kayınpederim sevgisinden bogmasindan başka problemim yok

Görümce olsa gene iyi elti elti Evime gelir gözü kalır yer içer döker saçar başar gider bide çocuğuna ne dediyse artik senin çocuğun yok benim annemin karnında bebek var dedi küçücük bebeğe nediyorsa artık ky kp çok iyi insalr sagolsunlar bu tam şirret biri bir daha da evime sokmadım

Eltim yok görümcemi de çok seviyorum kayınvalidemle de önceden savaş halindeydik şimdi anne kız gibiyiz kayınpeder zaten melek hepsini çok seviyorum gerçekten iyiki varlar

İkisi de tehlikelidir.
Harika bir sosyolojik çalışma olmuş efendim.
Anlatmaya gerek yok güriyorsuniz mikkemmmelll.

Barış halindeyken görümce tehlikeli (asla arkadas olup derdini paylasmamali) savaş halindeyken kv tehlikeli (şizofren kafasıyla yaşadıklarını gerçekmiş gibi paylasir)

Eltim, gorumcem yok. buradaki konulara bakarak eltiler tehlikeli diyorum.
Yalniz bir adet esimin amca oglu esi var, kendi kendini elti ilan etti tam bir gerizekali

Açıkcası eltilerimi sevmiyorum, onlara yapılan fedakarlık boş, zamanında annem çok iyilik yaptı ama yaranamadı, bunları görünce fazla yanaşmadın ama yinede küsmemek lazım şu bayramlardan dolayı

Gorumceyim yengemle sorunum yok
Eltiyim eltilerimle sorunum yok
Yengeyim gorumcelerimle sorunum yok
Gelinim kaynanamla sorunum yok
Herkes iyi olduguna gore ben de iyiyim demek ki

Boşuna dememişler kuma gemisi yürür elti gemisi yürümez... annemin eltisi yengemden biliyorum şeytan onu görünce kaçıyordur...

Eltiler denildiğinde aklıma güç otorite ve para savaşları geliyor . Kardeşini seven görümce geline kötülük edemez ki

Görümcem yok. Eltilerim, ikisi de zararsız sayılır. K.v asla yüzüme kırıcı bir söz söylemez. Kaynım diyeyim üzülerek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…