Anket En tehlikelisi hangisi ? Elti Görümce savaşları

En tehlikelisi hangisi ?

• Ankete Katılan
    3.201
Henüz eltim yok görümce de yok kp beni şuan çok seviyor kv ile de anlaşıyoruz aramızda sıkıntı yok çok şükür inşallah hep böyle devam ederiz :)

Tabiki de eltim iğrenç bir insan çıkarları için yaşayan biri kıskanıyor benim yuva mı sinek küçüktür ama mide bulandırır aynı o hesap

Yorumlarınızı bekliyorum ...

Görümcem yok, eltimde yok...

Ancak gördüğüm kadarıyla stajyer kaynanalar (görümceler) tehlikeli... Kan bağı kaynaklı etkisi fazla, çarparak artar etkisi... Elti dış kapının dış mandalı

"Ben iyiysem herkes iyi" yargısı eş ailesi ile olan ilişkiler için kesinlikle geçerli değil...

Bekar biri olarak bu elti görümce meselesini anlayamıyorum Allah her ikisininde hayırlısını nasip etsin

Görümce daha tehlikeli elti dış kapının dış mandalı kıskanç olursa anlaşamadan arana mesafe koyar görüşmesin ama görümce kıskanırsa kocayı doldurur herşeyi yapar araya mesafe de koyamasın kocanın kardeşi sen görmüşmesin kocan görüşür bomba olarak eve döner tecrübeyle sabittir

Ben bu ankette nasıl eltim diye oy kullandım demek görümcem yılan olduğunu o zaman göstermemiş. Ölse toprağına su dökmem o derece seviyorum kendini

Yorum bekliyormuşsunuz Kazen bey. Eltim yok görümceme de bu ismi yakıştıramıyorum. Sanki kötü bir insanı çağrıştırıyor. Kardeşim gibi çok şükür

Yalnız videoda kadınlar elti diyor , erkekler görümce diyor . Bu erkeklerde kızkardeşlerini kayırıyorlar zannımca.

Eltim yok. Görümcem var ama görümce değil, abladır benim için. Çok zeki, alçak gönüllü, sevecen bir insandır. Şanslıyım.
Ne kadar güzel çok sanlisjn bizim ki kuyusunu nasıl kazsam diye uğraşıyor

Ben görümceyim tek dileğim onların hep iyi rahat ve huzurlu mutlu olmaları..sonuçta erkek kardeşimle eşinin mutluluğu demek benim annemin mutluluğu demek..

Ne kadar güzel çok sanlisjn bizim ki kuyusunu nasıl kazsam diye uğraşıyor
Evet, teşekkür ederim. Valla hayatımda bir çok kötü insanla karşılaştım, buna kendi akrabalarımdan insanlar da dahil. Eşim ve ailesi mükafat gibi girdiler hayatıma. Şükrediyorum. Allah sizin görümcenize de akıl fikir versin, ne diyeyim.

buarada bende görümceyim
gelinimiz akraba
isterse konusuyor ıstemezse konusmuyor
konusurken çok iyiyiz
ne batıyorsa kıskançlık diyeyim hicbirsey yokken konusmuyor hiçde umursamam derdini demeyen derman bulamaz

Yorumlarınızı bekliyorum ...

Eltim yok.Çevremde genelde duyduğum görümceler tehlikeli.Benim bir adet görümce de düşman başına Neyse ki bende dişliyim de alt ettim görümceyi

Bu arada bende 3 gelin gorumcesiyim hepsiyle iyi anlaşırız.Kardeslerimi kiskanmam gelinlere laf sokmam.Sorun kişinin karakterinde bence.Elti ya da görümce olmasında değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…