Anket En tehlikelisi hangisi ? Elti Görümce savaşları

En tehlikelisi hangisi ?

• Ankete Katılan
    3.201
Buraya yaziyom yaziyom ama icim sogumuyo. Yüzüne soylesem onlarin seviyesine inmekle ugrasamam, bos işler. Bi zaman önce savaşı bitirdim ama düzgün durmayi sevmeyenler var, ille bi kıskançlık etsinler, ayda 1 de olsa adam yerine koymayip yok saysin iclerini ferahlatsinlar istiyorlar. Allah'a havale ettim. Ben bela okumasam da O, hak ettiklerini veriyor. Rabbim büyük. Daha bunun öte dünyası da var.

Ben gecen sene nisan ayinda son verdim su kv gorumce gelin savaslarina
Bekarken hic boyle bi konunun icinde olacagim aklima gelmezdi.gecen sene bi baktim nasil gelmisim ben bu duruma diye hayret ettim.anneme de soyledim anne bundan sonra ne soyleseler ne yapsalar hic takmicam hic kendimi de yemicem ben bu konunun icinde gormek istemiyorum kendimi dedim.esimin yerine koydum kendimi boyle bi durumda olmak istemezdim.sonucta esimin ailesi olunca silip atamam da.o gun bu gundur kafam rahat eski beni buldum kendimde tavsiye ederim

Gorumce m yok ama tüm duyguları yaşatacak bir eltim var rabbim inşallah alır elimden yoksa parcalamam an meselesi

Yeri gelmişken burada dedikodusunu yapayım.
Mesela yürüyüşü ben 5. Kattan camdan bakıyorum onlar aşağıda yürüyorlar ama kadın öyle bir yürüyorki burnu kafası sanırsın 6. Katta. O nasıl bir yürüyüş o nasıl bir özgüven nasıl bir kendi beğenmişlik nasıl bir kibir pes. Bir insanın vücut diliyle karakteri bu kadar cuk olur.

En beteri elti ömrümce görmesem keşke

Kimse tehlikeli değil benim için.
Görümcelerimi de severim eltimi de, var olsunlar.
Kayınvalide-peder ikilisi biraz problemli ama bana ve evliliğime zararları yok, o bakımdan no problem diyore.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…