Anket En tehlikelisi hangisi ? Elti Görümce savaşları

En tehlikelisi hangisi ?

• Ankete Katılan
    3.201
Hepsi var hepsi,fakat kendime uygun şık bulamadım:))
Hepsi olsa da,sorunlar olsa da,iyi bir kriz yöneticisiyim galiba.İlişkiler yemek yapmak gibidir,bazen harlı ateş,bazen kısık ateş kullanırsın,amaç, yemeği yakmadan;emeği ziyan etmeden,evi dumana boğmadan,kendi canını sıkmadan o yemeği ağız tadıyla yemektir

O ne güzel tarif abla yaa Cansin kalp kalp :))

Eltim yok gorumcem var kaynana yarisi masallah.keske kp de ekleseydiniz.Allahdan gorumcem uzak sik gorusmuyoruz.Ama kv kp la ayni evde oturuyoruz.Beni ogluna yakistirmayan* halbuki her kes cok yakistirir )Asik suratli hic bir seyi begenmeyen kv ve hic bir sey ugrunda olmayan kp.omrum nasil gececek boyle kara kara dusunuyorum

Bir elti bir gorumce bir kaynana. Birbirinden beter. Dost mu düşman mı?belli değil iki yüzlülükten bıktım beni duyun. Çekinmiyorum. Yüzüme gülüp arkamdan mezarimi kazan. Sonra biz çok iyiyiz. Nerden iyisin gel bana sor ben iyi diyormuyum.

Gorumceyi cikar kayni koy. Vallahi aynisi

Uc eltim var ucude birbirinden manyak aman biz uzagiz zaten onlar kabile halinde yasarlar.bayramdan bayrama gider geliriz cok sukur esimde ben ve kizlarim la kendi halimizde yasiyoruz kimse karisamaz karisamadi da hayatimiza.kendi anneme yakinim cook sukur aman eltin varsa uzak durcan mesafe iyidir...

Kaynanam zamanında çok saçmaladı...eltim de( resmen olmasada) :)) ailem diyebileceğim.. gönül rahatlığıyla dost olmak isteyeceğim bir şahıs değil.. malesef
Burda elti ile ilgili ata sözü okumuştum hoşuma gitmişti şimdi aklıma gelmiyor hiç bı zaman fayda görmedim gorecegimi de düşünmüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…