Anket En tehlikelisi hangisi ? Elti Görümce savaşları

En tehlikelisi hangisi ?

• Ankete Katılan
    3.201
Görümcem yok ama eltim olacak.Aday yok daha ama ben eltimle arkadaş gibi kardeş gibi olmak isterim inşallah da öyle biri olur.Herkes iyi olsun Kötülüğün kime faydası olmuş ki anlamıyorum bu insanları!

gorumcem yok esim 2 erkek kardes sadece. elti adayim var nisanli ama oda orjinal alman o turkce bilmiyor bende almanca o yuzden simdilik gul gibi geciniyoz masallah ( o turkceyı ogrenınce nasıl oluruz bı fıkrım yok sımdılık ) amaaaa dehset bı kaynanam var masallah 5 kaynana 3 gorumce 2 eltı gucunde o yetıpde artıyo bıle

görümcem yok eltim olacak. bu işler gıcık işlermiş benim için önemli olan anne ve eşim. gerisi boş.

eltide yok görümcede :) olmaması çokta sorun değil hani

Bosuna bekleme canim zahmet edipde türkce ögrenmiyorlar zaten :)

eltim var zerre takmayıp ağzımı açmadım yinede duramadı biti kanlandı şimdi sürdüm savaş boyalarımı görecek bakalım dünya kaç bucak mumla arayacak eski ben'i

Elti görümce yani ikiside özünde iyi ama bazen sıkıntılar olabiliyor tabi ama ben herikisiylede arkadaş gibiyim yine de tercih edecek olursam elticim derim

25 YASINA GELDİM HAYATIM BOYUNCA ELTİM KDR KISKANÇ İKİ YÜZLÜ ,FESAT Bİ KADIN DAHA TANIMADM RESMEN PSİKOPAT

2 tane eltim war 1 tanede qormcem bna kimsenin zarari yk benmde onlara yk herks kndi ewinde

Eltiler ön sırayı kimseye kaptırmamış herzamanki gibi

Muhteşem 3'lüden bende mevcut.
Elti, görümce, kaynana.
Eltim apayrı bir olaydır,
sürekli dikkat çekmeyi ister,
kendisiyle beni kıyaslar...
Görümcemle aram iyidir,
4 sene zarfında henüz bana çemkiremedi...
Ama kaynanamın yeri ben de ayrıdır...
Ne sitemlerimi anlar ne kırgınlıklarımı
o yüzden yeri bambaşkadır......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…