- 14 Ocak 2018
- 544
- 1.316
- 28
eltim yok, görümceminde bi zararı yok.bende görümceyim, gelinimzlede bi sorunumuz gayet güzel geçinip gidiyoruz. çok şükürbenim hayatımda hiç entrikalar, fesatlıklar, yalanlar, dolanlar olmadı. o yüzden burda açılan konuları okurken şoklar içinde kalıyorum ve her seferinde şükrediyorum
görümcede eltimde kayınvalidemde melek gibidir :)
Senin dualarını okumaya alışkınım bu yazdiklarin la şok oldumAdınıza sevindim daim olsun inşaAllah.
Bu sitede yasanılanları daha önce okusaydım evlenene kadar kuzu gibi gözüken evlendikten sonra kibir müptelası huysuz huzursuz gelinlerin ikiyüzlülük dersi aldıklarını öğrenir ona göre davranırdım.
Bence gelinler şıkkıda olmalı kök sökturmek hak edenlere olur hak etmeyenlere değil!
kocasının kredi kartını elinde tutan israfı hayat tarzı yapmış, huzur oldumu bunalan, rahatlık batan(nıkmetcı), yemek yapamamayı normal gören, sağlıksız beslenmeyi sağlık olarak gören ama en kötüsü ve oyunculukta oskarlık diyebileceğim kusurlarını başkasının üstüne atmada şeytanı dahi kıskandıracak cinste olan ve en vahimi annesiz öz çocuğuna dahi bakamayan bir bıyıkları eksik gelin dahi gördüm istisnalar iyi gelinler üstünüze alınmayın siz zaten öyle olamazsınız ama bu tıpıklerde var :/
4 sayfa yorumu yeniden okudum da sanırım şu eli maşalı gelinlerin hepsi bizim sitede toplanmış :))))))
Sesli güldüm3 günlük eş ailesi, bayram ziyaretinden bilendikte geldik
Senin dualarını okumaya alışkınım bu yazdiklarin la şok oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?