• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket En tehlikelisi hangisi ? Elti Görümce savaşları

En tehlikelisi hangisi ?

• Ankete Katılan
    3.201
eltim yok, görümceminde bi zararı yok.bende görümceyim, gelinimzlede bi sorunumuz gayet güzel geçinip gidiyoruz. çok şükür :nazar: benim hayatımda hiç entrikalar, fesatlıklar, yalanlar, dolanlar olmadı. o yüzden burda açılan konuları okurken şoklar içinde kalıyorum :oha: ve her seferinde şükrediyorum :dua::nazar:
görümcede eltimde kayınvalidemde melek gibidir :)

Adınıza sevindim daim olsun inşaAllah.
Bu sitede yasanılanları daha önce okusaydım evlenene kadar kuzu gibi gözüken evlendikten sonra kibir müptelası huysuz huzursuz gelinlerin ikiyüzlülük dersi aldıklarını öğrenir ona göre davranırdım.

Bence gelinler şıkkıda olmalı kök sökturmek hak edenlere olur hak etmeyenlere değil!
kocasının kredi kartını elinde tutan israfı hayat tarzı yapmış, huzur oldumu bunalan, rahatlık batan(nıkmetcı), yemek yapamamayı normal gören, sağlıksız beslenmeyi sağlık olarak gören ama en kötüsü ve oyunculukta oskarlık diyebileceğim kusurlarını başkasının üstüne atmada şeytanı dahi kıskandıracak cinste olan ve en vahimi annesiz öz çocuğuna dahi bakamayan bir bıyıkları eksik gelin dahi gördüm istisnalar iyi gelinler üstünüze alınmayın siz zaten öyle olamazsınız ama bu tıpıklerde var :/

Adınıza sevindim daim olsun inşaAllah.
Bu sitede yasanılanları daha önce okusaydım evlenene kadar kuzu gibi gözüken evlendikten sonra kibir müptelası huysuz huzursuz gelinlerin ikiyüzlülük dersi aldıklarını öğrenir ona göre davranırdım.

Bence gelinler şıkkıda olmalı kök sökturmek hak edenlere olur hak etmeyenlere değil!
kocasının kredi kartını elinde tutan israfı hayat tarzı yapmış, huzur oldumu bunalan, rahatlık batan(nıkmetcı), yemek yapamamayı normal gören, sağlıksız beslenmeyi sağlık olarak gören ama en kötüsü ve oyunculukta oskarlık diyebileceğim kusurlarını başkasının üstüne atmada şeytanı dahi kıskandıracak cinste olan ve en vahimi annesiz öz çocuğuna dahi bakamayan bir bıyıkları eksik gelin dahi gördüm istisnalar iyi gelinler üstünüze alınmayın siz zaten öyle olamazsınız ama bu tıpıklerde var :/
Senin dualarını okumaya alışkınım bu yazdiklarin la şok oldum :KK57:

Etiketlenmişim ankete ancak bana uygun bir şık yok.
Görümcem yok. Eltilerimle de sorunum yok. Zaten işinde gücünde insanlarız bayramlarda tatillerde denk geliriz o zamanda konuştuğumuz konular genel olur. Ayrıca bir insanla polemiğe girmeyi sevmediğimden hoşlanmadığım konuşarda yorum yapmam bu da sorun olmasına engel bir durum. Kayınvalidem işe her hafta görüşürüz ziyaretine gideriz. Çok şükür bir problemim yol. O konuşur ben dinlerim. Mahalleden anlatır bir şeylar söyler. Bende ona eşlik ederim. İyide anlaşırız. Kısaca kimseyle sorunum yok o yüzden kötü diyemem kimseye.

Senin dualarını okumaya alışkınım bu yazdiklarin la şok oldum :KK57:

Neden şok oldun ki doğruyu söyledim diye mi ? Doğruya doğru Abim evlenirken Eksik dua etmişim yaşanacak varmış demekki minik meleklerim :(

Hani derler ya bir musibet bin nasihatten iyidir şimdi yoğurdu üfleyerek yesemde olan oldu Rabbim hayra döndürsun yada bizden ırak olsun bana hayr kapılarını açsın diye daha çok dua ediyorum ders oldu bana!

Oyumu degistirmeden bayram sonrasi bir guncelleme yapayim, kv+ kayin. Nerden cikti anlam veremedim bir karin agrilari var ama bekleyeyim.

2 Elti görümce kaynana...hepsi birbirinden şahane.ama büyük elti efsanedir.ben ömrümde bu kadar fena bu kadar fesat bu kadar kibirli bi insan daha tanımadım.5 sene çektim.en sonunda bi cinnet herşeyi halletti.7 yildir hiç biriyle görüşmüyorum.kafam tertemiz.

Back