• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket En tehlikelisi hangisi ? Elti Görümce savaşları

En tehlikelisi hangisi ?

• Ankete Katılan
    3.201
Valla çok şükür şu zamana kadar hiç bi problem yaşamadım. Belkide bu henüz evli olmadığımdan :) ikiside melek gibi değil aslında ama bi kötülüklerini de görmedim. inş da görmem

Bekar bi kayinim var ilerde evlenirse onu kayinvalidemden kiskanirim doe dusunuyorum ... Ya onu daha cok severseee

Eltim tam bir kıskanç öküz daha nisanlanir nisanlanmaz ne selam verdi ne bir hosgeldin ne bir Güle güle duyduk kaynanamda oğlunun ikinci evliliği diye onu tuttu ama cicim ayları bitti şimdi şimdi ne mal olduğunu görüyor

Görümcem yok, eltim de şuan için yok. Eşimin erkek kardeşi var, evlenirse eltim olacak :) Ama nedense iyi anlaşacağımızı düşünüyorum, ben de ilerde görümce olacağım benim de bir erkek kardeşim var. Onunla da iyi ilişkilerimiz olacağını düşünüyorum. Ama kaynanam var ya kaynanamm gerçekten Efsane! Kendisi aynı zamanda görümce kardeşinin karısına da zamanında ailecek çok çektirmişler, bana da çektirdiler zamanında yalan yok.. Umarım iyi insan olabiliriz... Görümceden ziyade abla, eltiden ziyade kardeş gibi...:)

Eltim daha yok kaynim küçük, gorumcem kardeşim gibidir bende onun ablasi kayinvalidemde annem gibi Allah aramizin bozulmasina izin vermesin.

9tane gorumcem var birbirinden melek:KK68:..tek 1tane eltim var şeytan gibi..:KK62:

Bu nedir yaa bu 9tane daha gorumcem olaydı da bu tek 1tane eltim olmasaydı yaa:sinirli::kızgın::sopa::KK34::KK11:

Bugün misafirim oldu ,sacmaladi durdu içimi dökmem gerek.. Onunla asla tartışmaya giremem ,sonu sac baş yolmaya gider kesin

İlahi ya ne yAptıki Hoppa

Herşeyi BEN bilirim en güzelini BEN yaparım en iyisi BENim insanları yokmu ışte benimkisi ondan.. BENCIL KENDISI

Çocuğu doker sacar arkasından toplamaz. Orda burda emzirir.herşeye el atar izinsiz. Bir dediği bir dediğine tutmiyor..

Şükür mesafeliyim 2 ayda bir zor grsrz.. Ama yan yana gelince de arayı kapatıyor bir hafta kafam şiş kesin

Herşeyi BEN bilirim en güzelini BEN yaparım en iyisi BENim insanları yokmu ışte benimkisi ondan.. BENCIL KENDISI

Çocuğu doker sacar arkasından toplamaz. Orda burda emzirir.herşeye el atar izinsiz. Bir dediği bir dediğine tutmiyor..

Şükür mesafeliyim 2 ayda bir zor grsrz.. Ama yan yana gelince de arayı kapatıyor bir hafta kafam şiş kesin
Aman allahım ne görümce ne elti at gitsin kapat kapını boooşşş veeerr :KK5:

Görümce (stajyer kaynana)

Stajyer kaynana tabirine aşırı güldüm. :D Eski müstakbel görümcem sinsilik ve şirretlikte sınır tanımazdı. Ayrıldığımız için eski sevgilimin müstakbel eşine şimdiden hayatta başarılar diliyorum, işi zor.

Ne görümce ne kayınvalide özü kötü olan öz anneden evlattan bile Allah'a sığınıyorum... Her ne kadar kadere karşı gelenemesede.

Hahhaa :))) güzel bir anket olmuş .
Eltim yas olarak benden büyük oldupu için kıskançlık durumları yok . Kv birazcık bilmiş olması dışında fena değildir . Görünceyle zaten az Görüşürüz

Elti ; Kardeş eşlerinden her birinin ötekine göre adı.
Geçmişten bugüne kadar duyduğumuz 'elti eltiyi çekemez, kıskanır' gibi birçok söylem var. Hatta el işlerinde örgülere bile isim olmuştur. Yılların meselesi eltilerin anlaşmaması ve kıskanç olmalarına örnek teşkil edecek televizyon dizilerinde izlediğimiz birbirinden farklı bir çok elti tiplemesi mevcuttur.

Görümce (stajyer kaynana): Kadına göre kocanın kız kardeşi.

Türk akraba kurumunda güzide bir yere sahiptir müstakbel damadın kız kardeşi olan görümceler. İsminin garipliğini bir kenara koyacak olursak son derece belirleyici bir rolleri vardır. Tabiri caiz ise düğüne giden yol görümcenin ağzından geçer.

Not : soruyu cevaplarken eltinizin ve/veya görümcenizin bu siteye üye olabilme ihtimalini ve yazacağınız yorumların asla silinmeyeceğini de bir kez daha hatırlatmak isterim.
“Stajyer kaynana” yerinde bi deyim olmuş :))))

Back