Anket En tehlikelisi hangisi ? Elti Görümce savaşları

En tehlikelisi hangisi ?

• Ankete Katılan
    3.201
Görümce tabiisi, çay kaşığı gibi ortalığı karıştırmakta üstüne tanımam. Ha bide onun aklına uyan kv ve kp'i saymazsak tabii.

ben bir görümce yim çok tehlikeliyim şaka şaka en tehlikelisi elti olur görümce sadece abisini kardeşini koruma çabasındadır ama elti onamı miras kalacak bize mi kalacak onun var benim neden yok daha kıskanç tehlikeli olur olmayanda olmaz birbirleriyle çok iyi anlaşan eltilerde var

benim iki abim var iki kere görümceyim yani çok da sevilirim stajyer kaynana değilim :)

Eltim cok zararsiz Ziya kendisi Alman, yüzünü gören cennetlik zaten. Kayinvalidemin yanina bile birkac ayda bir gelir. Dolayisiyla görmedigin birinle Problem yasamiyorsun.

Ama ne yazikki Görümcem bekar oldugu icin her Hafta görmek zorunda kaliyoruz. Benden 10 Yas Kücük olduguna bakmadan bana Kaynanalik yapmaya kalkar, sinsi sinsi güya sakaya vurup laf sokar. Biz gidince bazen odasindan cikmaz. Bayram olur seyran olur abisiyle bile Bayramlasmaz. Esim ona birsey sordugunda, kendisinden 15 yas büyük abisini azarlar. Evimize mecbur kalmadigi sürece gelmez ve daha birsürü sey.

Önce laf sokmalarina sessiz kaliyordum, sonra baktimki aliskanlik haline getirdi ve ben sonradan sinirimi sucuz olan esimden cikariyorum, artik pesin pesin cevabini veriyorum. Zaten beni sevmedigi asikar; böylelikde hic sevmeyecek ama artik yapacak birsey yok. Güler yüzlü oldum olmadi, ona yaklastim yanasmadi, laf sokmalarina cevapsiz kaldim citayi gittikce yüksege cikardi, konusmaya calistim "Yenge benim böyle biri oldugumu düsünüyorsan beni hic tanimamissin" diye suyun üstüne cikti ama birsey degismedi.

Baktimki bu kiz beni zaten hic sevmeyecek, bari onun yapdigi gicikliklari bende ona yapayim dedim.

Ne Kadar dolmusum, icimi döktüm resmen

Valla kaynana denen kişiden herşey beklenir.feci küfür edesim var o kadar tiksiniyorum

Cogunun aksine benim Kaynanam cok iyidir. Birtek Cimrilik ile ilgili sorunu var ama onuda hosgörüyorum. Kayinbabam emekli, kadin kendisi calisip evi gecindiriyor. Saf bir insandir, Patavatsizdir ama kalbinde birsey yoktur. Onun icin onun dedigi hicbirseye gocunmuyorum. Hicbirseyimizede karismaz, müdahale etmez. Masa Allah diyelim de nazar degmesin valla

Canim bastaki samimiyetiniz ve son tartismaniz haric, ortada sebebsiz yere sana tavir yaptigi süre tipki benimki. Yani al benim görümceyi oraya koy, hic siritmaz. Bende senin gibi uzaklara gelin gittim ama kendin bir iyilik yap ve sana Aile olacak Dostlar edin. Gönül isterdiki Aile icerisinde olsun en yakinlarimiz ama tek tarafli olmuyor maalesef. Onlari kafaya takmayip senin degerini bilen insanlara konzantre olmak kendin icin yapabilecegin en büyük iyilik.

Aynen uzaktan gelince onlara sarildim kardeşim gibi gordum gorumceyi herşeyi yaptım iyiliği için yeni evliyim onun boşanması için avukat peşlerinde gezdim ettim ama o bana böyle yaptı bende 4 geline bi gorumceyim hepsinin peşinde kosardim çocukları hasta olurdu hadi kalk gidiyoz hastaneye derlerdi giderdim herşeyden boyleydim arada abi hatri ve yarın obur gün kötü olmiyim diye şimdi yanıma gezmeye gelmek için can atarlar çünkü kötülük görmediler benden ama ben iyilik yaptım karşılığı bu oldu bayram da gittik bayramlasmadi bile kendi bilir bebeğim ne kadar zarar gördü onun yüzünden Allah a havale yolu açık olsun diyorum artık

Canim ayni hatayi bende yapiyorum, gereksiz insanlar icin bebegimizi üzüyoruz. Bizim yasadigimiz stress bebeklerimize yansiyor! Hamilelikte nekadar stress yasarsan, cocugun dogdugunda okadar stresli olur! En güzeli Allaha havale etmek. Gün olur kervan Döner. Ben birgün simdi o burun kivirdigi, begenmedigi, muhattap olmadigi abisinin külüne muhtac kalacagini düsünüyorum. Herkes el kapisina gidecek ve ne yasattiysan onu yasarsin. Allah büyük.

Öyle tabiki bizimki de ayrıldı ve arkasında sadece ben ve eşim vardı diğer abisi halin nedir diye bile sormadi ve hep öyle diyodu arkamda bi siz varsiniz vs diyodu bizi de kaybetti daha önünde ne yollar var ama o bunu hiç dusunmuyo işte kendi bilir aynen öyle Allah a havale ...

görümcem var...kavgamız gürültümüz yok çok şükür..iyi anlaşırız..

Basindan beri kendi eşinin ailesinden gordugu kotulugu bana uygulamayi kendine hedef belirlemis bir gorumce var, sıkıntı veren bir imtihan vesilesi... Allah beni selamete cikarsin! Amin...

Eltimde gorumcemde yok olsaydi hic ugrasamazdim gorumcem zaten kaynanamin kopyasi olurdu cekilmezdi yani nasip boyleymis Rabbim cekenlerin yardimcisi olsun

Diyelim deymesin maşallah.evliliğimin bitmesinde % 50 Rolü olduğu için ben benimki adına hiç iyi duygular beslemediğimi defalarca söyleyebilirim.nefret ediyorum o kadar yani.allahım sen affet beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…