Anket En tehlikelisi hangisi ? Elti Görümce savaşları

En tehlikelisi hangisi ?

• Ankete Katılan
    3.201
Henüz eltim yok
Görümcelerim benden küçük. Sesleri çıkmaz
Kaynana mı? O iş bende
Kaynım demek istiyorum

Valla ben gorumceyim etliye sutluye karismam zaten fitneleyen insanlarida anlamiyorum ama en tehlikeli elti dir

Eltim yok, bir görümcem var. Mesafe koymasaydım kaynanalık yapmaya başlamıştı ama şu an pek görüşmediğimiz için birbirimize bulaşmıyoruz. Onun haricinde ben de bi görümceyim, mümkün olduğunca uzak durmaya çalışıyorum evliliklerinden. Pek sağlıklı bi evlilikleri olduğunu söyleyemem o yüzden karışmak istemiyorum.

Gerçekten doğru

Valla benim eltim wimdilik yok ama gorumcem var ve iyidir oyle bir secenek olmadigi icin buraya yazayim dedim)

En orijinali bende
2 eski eltim var birinden ayrılıp diğeri ile evlenmiş onu da boşamış
İkisi de birbirinden kötü laf dedikodu bolca mevcut
Ama eski sonuçta şu an eltim yok
Görümce desen zararsız
Kaynanayi tek geçerim 5 yıllık evliyim kadın beni kabullenemedi onla değil bunla evlenseydi falan aman ya
Oyumu da kullandim

Her zaman gorumceden daha cok korkarim... Elti ile ayni safta olabilirsin ama hicbir gorumce annesine/ babasina cephe alamaz...

daha yüzlerini bile görmeden söktürdüm çınar köklerini
şimdi görüşmüyorum
canları sıkılıyorsa tekrar söktürürüm

Seytana pabucunu ters giydirmis kaynana ,el akıllı kayinbaba , fena kıskanç görümce. Ama en kötüsü yeri geldiğinde karısının müdafasini yapmayı bilmeyen saftirik koca. En büyük görev kocaları düşüyor eğer onda iş yoksa gerisini boşver. Herkes elinden gelen kötülüğü yapar. Ben yıllarca ne çektim. Çektiğim eziyetin haddi hesabı yok. Ama kocam beni savunmaya başlayınca nefes aldım.

eltim yok
görümcem var
melek gibidir
hayatımda tanıdığım en en en iyi yürekli insandır
çevresindeki herkese yardım eli uzatır
daha ağzından bir kişi için bile kötü söz, dedikodu duymadım
çok ama çok ama çok severim

Benim cevabıma göre bir şık yok görümcem yok eltim de ne çok iyi ne çok kötü kayınvalidem de orta çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…