- 10 Eylül 2011
- 5.611
- 22.482
-
- Konu Sahibi Huy Meselesi
Hangi durumu beğenmedin :)) Konsepti mi?ben de katılcaktım ama hiç beğenmedim bu durumu
Hangi durumu beğenmedin :)) Konsepti mi?
dimi ya şöyle bi biscolata erkeği kaslı maslı ödülümüz olsa, bir de huy olarak da eli açık ve romantik olsaya hic biseyi beğenmedim abiye giymek lazim bunda ben sevmiyorum öyle ))
zaten sefgilim yeok
ödül sevgili olursa katilirdım hahah
abiye degil canım ya sık birseyler giyersin aksam yemegine herkes abiyeyle gitmiyorkiya hic biseyi beğenmedim abiye giymek lazim bunda ben sevmiyorum öyle ))
zaten sefgilim yeok
abiye degil canım ya sık birseyler giyersin aksam yemegine herkes abiyeyle gitmiyorki
dimi ya şöyle bi biscolata erkeği kaslı maslı ödülümüz olsa, bir de huy olarak da eli açık ve romantik olsa
kesin katılırdım
Yok kız ne abiyesi, sevgililer gününde abiye mi giyilirya hic biseyi beğenmedim abiye giymek lazim bunda ben sevmiyorum öyle ))
zaten sefgilim yeok
göbek kası var bizde çok şeksihahahha iyi olurdu ama, senin var ya kızım gözün doysun kası da olmasın canım ))
Öyle bir şartımız yok canım..ya hic biseyi beğenmedim abiye giymek lazim bunda ben sevmiyorum öyle ))
zaten sefgilim yeok
Yok kız ne abiyesi, sevgililer gününde abiye mi giyilirŞıkır şıkır olursun tamam da abiyede değil yani
göbek kası var bizde çok şeksi
vaaayee daha ne kızım ahahahh : D
göbeksiz irkek balkonsuz eve benziyormuş : D
vaaay
ama evde de balkon şart
ehehhe iyi güldürdün kuzum yayerim
cıkk burnumu çeke çeke oturuyorumiyilestin mi
mee
Yalancıktan romantik ol bariya akşam yemeği değil mi, işte bence benim giyeceğm o lıkırlık sönük kalabilir
ben öğlen yemeği seviyorum taam mı
Yalancıktan romantik ol bariUmutsuz vakasın evde kalacan evde