- 5 Ocak 2014
- 10.254
- 7.410
-
- Konu Sahibi Huy Meselesi
çok sinirleniyorum ya gerçekten herkes aldatılmayı yaşamalı mı hemde bu kadar severken1 sene kadar oldu
cevrede cok var boyle insanlar denk gelebiliyor ama onlar kaybediyor hic umrumda degil artıkçok sinirleniyorum ya gerçekten herkes aldatılmayı yaşamalı mı hemde bu kadar severken
1 sene kadar oldu
cevrede cok var boyle insanlar denk gelebiliyor ama onlar kaybediyor hic umrumda degil artık
Yasaklarını kopartirimm senin cazzgirimmnCazgir olmak gerekiyo kiz
evet o yeni digerleriyle uzaktan yakından alakası yok huy olarak:))Su an birlikte olduğun insan yeni demi
Maşallah kuzum benim nazar değmesinevet o yeni digerleriyle uzaktan yakından alakası yok huy olarak:))
saol canım benim..Allah hepimizi mutlu etsinMaşallah kuzum benim nazar değmesin
Güzel kızın mutlu olmayı hak ediyorsun :)
cevrede cok var boyle insanlar denk gelebiliyor ama onlar kaybediyor hic umrumda degil artık
mutlu olun hepevet o yeni digerleriyle uzaktan yakından alakası yok huy olarak:))
Amin canım benimsaol canım benim..Allah hepimizi mutlu etsin
Sen neler yapıyorsun fıstık :)mutlu olun hep
Ben yaklayamadım 3 kg gitse tam olacekBen 55i yakaladim ama zayiflik batti sanirim
muhabbetinize arada dalıyorum ne yapayımSen neler yapıyorsun fıstık :)
Biz margayla cikiyoruz gelsenemuhabbetinize arada dalıyorum ne yapayım
birde birazdan uyucam diye üzülüyorum
yarın 6 da kalkcam yine pofff iş
konsepte hazırlansammı bilemedim ya benimki son dk ya kalıyor hep sonra berbat oluyor
sevgililer gününde şu an planım yok olmucak gibi ben pek gün kutlamam
Aaaaa soruyor bir de hazırlancan tabi hepimiz hazırlanıyoruz bu sevgililer gününde..muhabbetinize arada dalıyorum ne yapayım
birde birazdan uyucam diye üzülüyorum
yarın 6 da kalkcam yine pofff iş
konsepte hazırlansammı bilemedim ya benimki son dk ya kalıyor hep sonra berbat oluyor
sevgililer gününde şu an planım yok olmucak gibi ben pek gün kutlamam
Evet kebap partisi yapacağız dimi tatlışkomBiz margayla cikiyoruz gelsene
Ay evet yaaaa bak nasil canim cektiiiEvet kebap partisi yapacağız dimi tatlışkom
Adres veririm ben sana o zaman gelirsingelirim kebap severim
Arada gel ya özlüyoruzmuhabbet çok tatlı sizde yerim ya ama yatmaya gidiyorum ühü
iyi geceler fıstıklarrrrr