- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.458
-
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #2.581
ıstedıgn bısey varsa gonderırım
tamam bıtanemmSağol tatlım benim şuan ihtiyacım olan şey rimel ve eyeliner hepsini bitirdim ahaahaha
Onlarda burda var :)
Ama saç bakım ürünlerine bakarım netten burda bulamadıklarımı sana yazarım bakarsın var mı diye haber edersin bana
bende bı kere severım
oda senı severım
cok severım
senin saçları biliyorum zaten muhteşemYok tatlım minicik sıkıyorsun eline , jöle sürer gibi ilk önce eline yedir sonra başını aşağıya indir saçlarına yukarıdan aşağıya düz bir şekilde uygula..
Harika oluyor ..
Ben bir gün yapıp foto koyarım size ama argan yağ serum bitti alayımda görün..
Dışarıda kızlar saçların ne kadar bakımlı diye iltifat yagdırıyor bana ahahahaha
senin saçları biliyorum zaten muhteşem
bi gün o bilgisayarını ele gecırıcemBende seni bende seni severim...
Saatler kaldı yarışmayaaaaaaaaaaaaaaaaaa :)
Ne şanslıyım tüm kombinleri sizden önce görüyorum
aynı bana benziyor makyaj değil saç bakım ürünleri seviyor bende saçla kafayı bozanlardanHey maşallah be..
Bizim burda avmnin içinde bir kozmetik dükkanı var ama gratis gibi değil tabiki..
Aradığın yok
Makyaj olarak çok çeşit var ama ben saç bakım ürünlerine bayılıyorum banane makyajdan =D
hacklesek mi kibi gün o bilgisayarını ele gecırıcem
bence yapalımhacklesek mi ki
aynı bana benziyor makyaj değil saç bakım ürünleri seviyor bende saçla kafayı bozanlardan
Margaaaaa, ben de istiyorum saçlarını görmek :) saç konusunda dertliyim yaaa... Ince ve Yağlı bi saç tipim var... Hiç hoş değil... Dümdüz pürüzsüz ipeksi görünmüyor... Ne yapmam lazım :))
Bu arada başlasın artık şu yarışma yabi an önce rezil olmak istiyorum
3 saatcik kaldı
tesekkur ederim canım yapıyım sanadaEvet azıcık kaldı bakın yedik saatleri :) kız harika yapmışssın yemekleri..
Bayıldım ben :)
bende değişiyorum sıkılıyorum şampuandanBende aynı şekilde saç bakım ürünlerini severim denemeye bayılıyorum farklı şampuanlar kremler spreyler falan
Her ay şampuan değiştiriyorum ben ya :)
Makyaj çok önemli değil
Eskiden cildime cc krem falan uygulardım
şimdi attım hepsini çöpe..
Kalem eyeliner rimel yetiyor ha bir de ruj ..
Rujda tek rengim pembedir..
Kırmızı beyaz tenli olduğum için hayatta yakışmaz..
BayıldıııımmmmmmDur göstereyim bekle :)