- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.458
- Konu Sahibi Huy Meselesi
Başla başla.. :)evet ve iddaalı başlayayımm hi hi hi..
Bu sayfalar 14 şubatta tarz kokacak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Başla başla.. :)evet ve iddaalı başlayayımm hi hi hi..
Dün kalbim sıkışıyor çarpıntım falan var dedi..gercekten nerelerde o ya gelsede atıssak surda
Asıl bu yarışma güzel olacak desene Merakla bekliyorum iddialaşanlarıÇok meydan okuyan var birbirlerine
Çok iddialı bir yarışma olacak
Çok çok çekişmeliiii
Sende aşk kadınısın aslında bu tema da tam senlik ..Asıl bu yarışma güzel olacak desene Merakla bekliyorum iddialaşanları
bende koç kadınım dişiyiz, renkliyiz yapacak bir şey yok harika olmak kaderimizde var tabi yarışmalarda sonunculukta nazar boncuğum benim :))benim kocam varr herşeyim o benim yaa yerim o kel kafasını benn koç burcuyum aşk kadınıyım ben aşk..
Evet kocama özel hazırlanırım o yüzdenSende aşk kadınısın aslında bu tema da tam senlik ..
Nasıl oldu canım ? iyileşti mi ?
Hadi bakalım onunla geçmiş olsun..Evet kocama özel hazırlanırım o yüzden
İyileşti çok şükür canım, dün geceyi rahat atlattık. Bundan sonra bir şey çıkmaz herhalde, inşallah Sen nasıl oldun?
Sende varsınbende koç kadınım dişiyiz, renkliyiz yapacak bir şey yok harika olmak kaderimizde var tabi yarışmalarda sonunculukta nazar boncuğum benim :))
Ah ah bilmez miyim bilirimmmmakrep kadınını bilirmisiniz siz
Bu yarışmada kır şeytanın bacağnı cicim..bende koç kadınım dişiyiz, renkliyiz yapacak bir şey yok harika olmak kaderimizde var tabi yarışmalarda sonunculukta nazar boncuğum benim :))
rahatsızmıydı aaaaDün kalbim sıkışıyor çarpıntım falan var dedi..
Sabah gelmiş iyiyim canım merak etme demiş..
Şimdi yok , herhalde işi vardır yada kesin aldığı parçaları şimdiden denemeye başlamıştır
Bilemedim sesi soluğu çıkmıyor
Damlar birazdan ama..
E iyi o zaman kilo veriyorsun işte ne güzelHadi bakalım onunla geçmiş olsun..
Yemeden içmeden kesildim eriyorum yağlar parçalanıyor sanki..
Abovvvv.. koç kadınının içeriğini bir oku istersen beybi..akrep kadınını bilirmisiniz siz
kocu bilmemde bizim icin cehennemi temsil ettigimiz soylenirAbovvvv.. koç kadınının içeriğini bir oku istersen beybi..
ananemden biliyom vallacok fena cokAh ah bilmez miyim bilirimmmm
Siz boğa kadınını bilir misiniz peki
kendi dizimi kırdım ama o şeytan denilen şeyin bacağını kıramadım bir türlü :))Bu yarışmada kır şeytanın bacağnı cicim..
Hayatı dolu, dolu yaşamak isteyen insanların çoğu Koç burcu insanlarıdır. Deli doludur ve macera yaşamaktan aşırı derecede hoşlanır. Sakin, rutin bir hayat sürmek Koç burcu insanlarına göre değildir. Eğlenmeyi ve lüksü severler. Tanınan bir insan olmak en büyük arzularıdır, her alanda başarılı olmak ister ve hayatlarını da buna göre yaşarlar, çalışmalarını bu duruma göre yaparlar.kocu bilmemde bizim icin cehennemi temsil ettigimiz soylenir
Mesaj attım geri döner bakalım haber alırsam yazarım canım..rahatsızmıydı aaaa
ilk katılan o olmak icin hazırlıyodur kombini belki