En Tarz Üye Yarışması ✄ Sevgililer Günü - Akşam Yemeği

En tarz üye oylaması !

• Ankete Katılan
    295
  • Anket Kapalı .
Canım bence bi doktora git, benim kardeşimin cildi de çok sorunluydu. Doktor bitkisel bi ilaç yazdı. Onu sürdü sonra geçti. Biraz pahalı bi ilaç ama değer yani.
ben tam 3 kezgittim cilt doktoruna test bile yapmadılar bi tane ilac yazıyolar oda cok fena kullananlar sikayetci imza atıp alıyosun onuda istemedim

ben tam 3 kezgittim cilt doktoruna test bile yapmadılar bi tane ilac yazıyolar oda cok fena kullananlar sikayetci imza atıp alıyosun onuda istemedim
kız agnegen mı ben kullandım onu bıde benım yoktu dogru duzgun ... bı tane cıkardı tam cıkardı oyle ıken .. ama mutluyum tamamen bıttıler kallesler :)

Ya işte o da sorun. Cilt bi de çok önemli. Hep mi aynı ilacı verdi doktorlar?
evet ounda yan etkileri berbat..testesteron hormonu falan normal cıktı yani akne yapıcak bişi yok gorunurde ama daha detaylı bakılıyormu acaba bilmiyorum bi cozumu olmalı birde hep aynı yerde ilginc yani

hepsı bır hepsı ımzalı ... kullanırken ellerı dudakları kotu yapıyo ama sonuc mukemmel ben tekrar kullanım dıyorum annem aslaa dıyoo
ya kız bide bebek isteyenlere falanda oermiyolar ben yaza evlencem belki hemen olcak cocuk bilmiyomki sonra bişi falan olur kalsın yani..avicap diye bi ilac varmıs a vitamini zaten akne ilaclarıda hep a vitamini iceriyoya cilde suruyolarmıs iyi geldi yazmıs cogu kişi onu deniycem bakalım

Aslında hepsi şık ve uyumlu ama konsepte bakarsak bazılarınınki fazla abartı düğüne gider gibi bazılarınınki çık sade şık ve konsepte uygun bulduklarım 3-5-9-17 hanginize oy vereceğimi şaşırdım birkez daha bakıcam sanırım 4ününüzüde çık beğendim

hmm ee hemn cocuk mu ıstıyon .. evlılıgı bıraz yasa yaa sen sımdı dogmamıs cocuguma nasıl laf soylersın dıyomusun cocuktan sonra hıc ıcıemezsın sutten gecer .. stres yapınca cıkardı benım bı tane ıcın gozumu kararttım ben

sen bizim daha yapamadıgımız cocugumuzu nasıl istemezsin dicem yok kız kısmet hani belki olur diye dedim ergenlikte yasamadım he bu sorunu

sen bizim daha yapamadıgımız cocugumuzu nasıl istemezsin dicem yok kız kısmet hani belki olur diye dedim ergenlikte yasamadım he bu sorunu
fondotenler yapıyo .streste cerez kola can dusmanı zaten. o dedıgın a vıtamını baska ne ıse yarıyomus .. herseyı suremem ama korkarım ben , o ılac delı cesaretıydı tabı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…