- 12 Şubat 2015
- 6.529
- 15.961
- 298
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #1.781
evt ıhmal etmeeherzaman degil dısarı cıkarken suruyoum dahiliye doktoruna goruncem oda endokrin uzmanına yonlendiriyo tum hormonlara bakılsın ya
Kiz surme birak surdukce daha fena olurdısarı cıkarken mecbur suruyom fondoten ya yada yuzumun bi bolgesini sacımla kapatmak zorunda kalıyom:))
Ben ruh hastasiyim diye bosuna demiyorum hahaAllaaam kulaklara bak
Marga Hanım bu eserinizde ne anlatmak istediniz acaba
aman fena olmaya yer arıyo odaKiz surme birak surdukce daha fena olur
Canım bence bi doktora git, benim kardeşimin cildi de çok sorunluydu. Doktor bitkisel bi ilaç yazdı. Onu sürdü sonra geçti. Biraz pahalı bi ilaç ama değer yani.dısarı cıkarken mecbur suruyom fondoten ya yada yuzumun bi bolgesini sacımla kapatmak zorunda kalıyom:))
ben tam 3 kezgittim cilt doktoruna test bile yapmadılar bi tane ilac yazıyolar oda cok fena kullananlar sikayetci imza atıp alıyosun onuda istemedimCanım bence bi doktora git, benim kardeşimin cildi de çok sorunluydu. Doktor bitkisel bi ilaç yazdı. Onu sürdü sonra geçti. Biraz pahalı bi ilaç ama değer yani.
Ya işte o da sorun. Cilt bi de çok önemli. Hep mi aynı ilacı verdi doktorlar?ben tam 3 kezgittim cilt doktoruna test bile yapmadılar bi tane ilac yazıyolar oda cok fena kullananlar sikayetci imza atıp alıyosun onuda istemedim
kız agnegen mı ben kullandım onu bıde benım yoktu dogru duzgun ... bı tane cıkardı tam cıkardı oyle ıken .. ama mutluyum tamamen bıttıler kallesler :)ben tam 3 kezgittim cilt doktoruna test bile yapmadılar bi tane ilac yazıyolar oda cok fena kullananlar sikayetci imza atıp alıyosun onuda istemedim
evet ounda yan etkileri berbat..testesteron hormonu falan normal cıktı yani akne yapıcak bişi yok gorunurde ama daha detaylı bakılıyormu acaba bilmiyorum bi cozumu olmalı birde hep aynı yerde ilginc yaniYa işte o da sorun. Cilt bi de çok önemli. Hep mi aynı ilacı verdi doktorlar?
estafurullah pecelımmBen ruh hastasiyim diye bosuna demiyorum haha
yok zoretanin diye bişikız agnegen mı ben kullandım onu bıde benım yoktu dogru duzgun ... bı tane cıkardı tam cıkardı oyle ıken .. ama mutluyum tamamen bıttıler kallesler :)
Başka doktorları dene o zaman canım. Elbet vardır bi şifası.evet ounda yan etkileri berbat..testesteron hormonu falan normal cıktı yani akne yapıcak bişi yok gorunurde ama daha detaylı bakılıyormu acaba bilmiyorum bi cozumu olmalı birde hep aynı yerde ilginc yani
hepsı bır hepsı ımzalı ... kullanırken ellerı dudakları kotu yapıyo ama sonuc mukemmelyok zoretanin diye bişi
ya kız bide bebek isteyenlere falanda oermiyolar ben yaza evlencem belki hemen olcak cocuk bilmiyomki sonra bişi falan olur kalsın yani..avicap diye bi ilac varmıs a vitamini zaten akne ilaclarıda hep a vitamini iceriyoya cilde suruyolarmıs iyi geldi yazmıs cogu kişi onu deniycem bakalımhepsı bır hepsı ımzalı ... kullanırken ellerı dudakları kotu yapıyo ama sonuc mukemmelben tekrar kullanım dıyorum annem aslaa dıyoo
hmm ee hemn cocuk mu ıstıyon .. evlılıgı bıraz yasa yaaya kız bide bebek isteyenlere falanda oermiyolar ben yaza evlencem belki hemen olcak cocuk bilmiyomki sonra bişi falan olur kalsın yani..avicap diye bi ilac varmıs a vitamini zaten akne ilaclarıda hep a vitamini iceriyoya cilde suruyolarmıs iyi geldi yazmıs cogu kişi onu deniycem bakalım
Başka doktorları dene o zaman canım. Elbet vardır bi şifası.
sen bizim daha yapamadıgımız cocugumuzu nasıl istemezsin dicemhmm ee hemn cocuk mu ıstıyon .. evlılıgı bıraz yasa yaasen sımdı dogmamıs cocuguma nasıl laf soylersın dıyomusun cocuktan sonra hıc ıcıemezsın sutten gecer .. stres yapınca cıkardı benım bı tane ıcın gozumu kararttım ben
Nereyle ilgileneyimburayla ılgılennnn
fondotenler yapıyo .streste cerez kola can dusmanı zatensen bizim daha yapamadıgımız cocugumuzu nasıl istemezsin dicemyok kız kısmet hani belki olur diye dedim ergenlikte yasamadım he bu sorunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?