- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #1.481
hos buldum mavi , kusura bakmayın tabletten giriyorum yavasımİyi geceler, hoşgeldin :)
Olması gereken de o zaten, ama abartan çok.aa okdr yani bizimkiler oynar hoppidi hoppidi valla
Sorun değil. :)hos buldum mavi , kusura bakmayın tabletten giriyorum yavasım
aynı hisse bende cok erken saatlerde kalktıgımda kapılıyorum:))şu saatlerde ic hesaplasmalarımı yaptıgım rahat rahat enteresan duygular icinde oldugum duygularin hissini sana anlatamam :)
nişan yaklassın artar o heyecan ben daha oncede nişanın kıyısından dondugumden acaba yine aynısı olurmu endişesi var bende :))Olması gereken de o zaten, ama abartan çok.
Sizin evde tatlı bi telaş vardır şimdiii
Sorun değil. :)
Gun icerisinde debellestigim sorunlar maalesefki o hisse kapılmama izin vermiyor lanacımaynı hisse bende cok erken saatlerde kalktıgımda kapılıyorum:))
senide bu saatte yakalıyor dimi:)) sessiz sakinken heryerGun icerisinde debellestigim sorunlar maalesefki o hisse kapılmama izin vermiyor lanacım
İnşAllah bu sefer ömrün boyunca unutamayacağın kadar güzel geçer kuzum. Aileler falan tanıştı mı? Netleşti mi bu bakımdan bazı şeyler?nişan yaklassın artar o heyecan ben daha oncede nişanın kıyısından dondugumden acaba yine aynısı olurmu endişesi var bende :))
farklı sehirlerdeyiz canım biz geldiklerinde yuzuk takılcak tanısma olucak onun aileside biliyor zatenİnşAllah bu sefer ömrün boyunca unutamayacağın kadar güzel geçer kuzum. Aileler falan tanıştı mı? Netleşti mi bu bakımdan bazı şeyler?
Batan geminin uykususz tayfası gibiyimsenide bu saatte yakalıyor dimi:)) sessiz sakinken heryer
Bizimkine benziyor biraz :)farklı sehirlerdeyiz canım biz geldiklerinde yuzuk takılcak tanısma olucak onun aileside biliyor zaten
belliki korkuluyo babadan :))Bizimkine benziyor biraz :)
Ama benim baba tarafı henüz hiçbir şey bilmiyoren son o duyacak
evet :) ikna etmek biraz zor olacak gibi..belliki korkuluyo babadan :))
bens eni 25 30 yaş arası sanıyordum margacım ya çok gençmişsin :) maşallah22 yaşındayım canım
Niyeyse herkes oyle saniyor haha :)bens eni 25 30 yaş arası sanıyordum margacım ya çok gençmişsin :) maşallah
Bu gece erken yatmaya calisacagim :)Onu düzene sok bence canım. Uyku çok önemli
Hava çok güneşli olunca "ay hava çok kötü yaa"
Hava yağmurlu ya da soğuk olunca "bugün hava çok güzel" diyorum vallaa
:) :) :) :)Niyeyse herkes oyle saniyor haha :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?