- 23 Temmuz 2009
- 3.639
- 8.253
- 773
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #1.281
bebısım duzelt uyku saatlerını .. gunduz uykusuna benzemez gece uykusuYeni uyandım canım ayılma evreleri..
Tam uykumu alamadım , ses ,ses ,ses ..
Senden naber :)
tatlım squata beraber yuklenelımİyiyim iki gundur squata yuklendim, bacaklarimi kimildatamiyorum
Git bi soguk su carp yuzune ayilirsin o zaman
artık takılmıyorum oraya bdv cok bozuldu , konusmanın da bı olcusu olurya bu bdv deki seviye nedir yollu mollu o nasıl sözler ya ne iğrenc midem bulandı yaa yuh ya bu nasıl konuşmalar ya
arkadaş ankara pavyonu gibi demiş çok doğru :S
canım telın araması ıcın musterı hızmetlerını ara . bılette degısmek zorunda degısmıyorsa sıkayet et adını alıp o calısanın,degısmek zorundatelefonları 0888 ile baslıyor ve tel aramıyor ay bdv ye kony açtım kanser oldum ya :S
slm canım , nasılsınbuz gibi ama karsız izmir'den selamlar anca okudum geçmişi :)
Oturamiyorum bile ya iki gun yaptim, bugun de yapmaya caliscam. Bacaklarim nasil agriyor.tatlım squata beraber yuklenelım
Bulunduğun yerde o firmaya ait uçak bileti zaten yezane var mı ?bu tür aramalara kapalı diyor tatlım her telden denedim
Bende yapıcam birazdan.. =) yemeğimi yedim , günde tek öğün yiyorum ben ama bugün biraz fazla yedim sanırım o yüzden 4 mill yapcam =D + 1mill de bendenOturamiyorum bile ya iki gun yaptim, bugun de yapmaya caliscam. Bacaklarim nasil agriyor.
Sen de basla o zaman hemen
bunlar soyguncu margam ek paket aldım servisleri özelmiş aramak için bana dınıdınınımüzik dinletip sırada bekleyen müşteri var dediler sonra zart kapandı meğer paketmde bitmiş dk sı 1.5 tl imiş 4 dk da kapandı yüzümeBulunduğun yerde o firmaya ait uçak bileti zaten yezane var mı ?
bunlar soyguncu margam ek paket aldım servisleri özelmiş aramak için bana dınıdınınımüzik dinletip sırada bekleyen müşteri var dediler sonra zart kapandı meğer paketmde bitmiş dk sı 1.5 tl imiş 4 dk da kapandı yüzüme
soygunculuğun böylesi ya
inşallah alırlar görevli insaflı çıkar havalimanında
yoksa yoksa yoksa sen de mi izmir'densin :)slm canım , nasılsınkız sen ızmırın neresındensın
Napiyorsun griiiiiii :)aman bomboş buralar
napım camdan karda oynayan cocukları izliyom yaslı teyzeler gibiNapiyorsun griiiiiii :)
yerleşmeye çalışıyorum bendenapım camdan karda oynayan cocukları izliyom yaslı teyzeler gibisen napıyoonn
napım camdan karda oynayan cocukları izliyom yaslı teyzeler gibisen napıyoonn
ayy nefret ederim gecen senelerde kuzenler falan kar topu oynarken video cekilmiş bende cıkmısım evde camdan onlara bakarken korku filmlerinde olurya camdan kapkara bi kız bakar aynı oyleyerleşmeye çalışıyorum bende
çıkıp sende oynasana kız :)
bi o eksikböle mi izliyon lana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?