- 4 Aralık 2012
- 14.265
- 10.145
- 198
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #1.261
İyiyim iki gundur squata yuklendim, bacaklarimi kimildatamiyorumYeni uyandım canım ayılma evreleri..
Tam uykumu alamadım , ses ,ses ,ses ..
Senden naber :)
İyiyim iki gundur squata yuklendim, bacaklarimi kimildatamiyorum
Git bi soguk su carp yuzune ayilirsin o zaman
Wow lopezim benimKafamı kara gömücem birazdan :) Bende dün spor yapmıştım tutulan bacağım bugün harika esniyor...
Bugünde yapacağım..
sguatta iyi ama bacak kalınlaşır diye korkuyorum , bende biraz lopez baldırları mevcutta
Wow lopezim benim
Benim bacaklar ince ya, kalinlassin biraz zarari yok
Sizin leslieyi de merak ediyorum aslinda. Spora tekrar baslamam lazim. Hamlastim yine, cok fenayim
Wow lopezim benim
Benim bacaklar ince ya, kalinlassin biraz zarari yok
Sizin leslieyi de merak ediyorum aslinda. Spora tekrar baslamam lazim. Hamlastim yine, cok fenayim
hangı konu o?ya bu bdv deki seviye nedir yollu mollu o nasıl sözler ya ne iğrenc midem bulandı yaa yuh ya bu nasıl konuşmalar ya
arkadaş ankara pavyonu gibi demiş çok doğru :S
ara duzelttir canım duzeltirlerKIZLAR yaa biletin ad soyad bölümünde hata yaptım pegasus :S yaa bilet havaya gider mi
telefonları 0888 li ve hat bu aramalara kapalı diyor :Sara duzelttir canım duzeltirler
kayınvalidesi arabasına binmek istemeyen mi ne :Shangı konu o?
Bir telefon et sen yinede.. :)KIZLAR yaa biletin ad soyad bölümünde hata yaptım pegasus :S yaa bilet havaya gider mi
ya bu bdv deki seviye nedir yollu mollu o nasıl sözler ya ne iğrenc midem bulandı yaa yuh ya bu nasıl konuşmalar ya
arkadaş ankara pavyonu gibi demiş çok doğru :S
telefonları 0888 ile baslıyor ve tel aramıyor ay bdv ye kony açtım kanser oldum ya :SBir telefon et sen yinede.. :)
telefonları 0888 ile baslıyor ve tel aramıyor ay bdv ye kony açtım kanser oldum ya :S
Hangi konuymuş o
bu tür aramalara kapalı diyor tatlım her telden denedimNasıl aramıyor arıyorsun ulaşılamıyor mu dıııt diye ses mi çıkıyor kız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?