- 12 Şubat 2015
- 6.529
- 15.961
- 298
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #1.141
hıı bıanda gercek hayattan cıkartıp hayal alemıne surekledı benıtokmak ,şirinler
marga bugun ki baslıkların beni benden aldıO film erotik olduğu için kırmızının 50 tonu olsaymış daha doğru olurmuş hihahaa
cocugun soyadı grey onun tonlarını gordukO film erotik olduğu için kırmızının 50 tonu olsaymış daha doğru olurmuş hihahaa
senın gıbı dadlu bı kız oyle olamazsaclarını kez amaa
Hangi başlıklar kız, cinsellik bölümüne açtığım konulardan mı bahsediyorsunmarga bugun ki baslıkların beni benden aldı
guzel ama fon ıstıyo hepKestircem zaten sıkıldımküt yaptırcam ahanda böyle
kalanını bana verde kaynak icin lazım olurKestircem zaten sıkıldımküt yaptırcam ahanda böyle
Ateş olsaymış, kırmızı uyumlu olurmuş o zamancocugun soyadı grey onun tonlarını gorduk
guzel ama fon ıstıyo hep
grey'in elli donu.cocugun soyadı grey onun tonlarını gorduk
ama cocuk belli etmiyorya kendini hic soguk donuk bi tip o bakımdan gri olmusAteş olsaymış, kırmızı uyumlu olurmuş o zaman
Puhahahahahagrey'in elli donu.
bı kızın bı anda bu kadar degısıklık ıstemesııı, margımm ıyı mısınFönleriz sıkıntı yok severim böyle modelleri zaten kahkul kullandım geçen kış..
Herkes çok yakıştığını söylemişti
Tekrar kahküllü hallerime dönmem lazım..
Saçlarıma kızıl ombreler yaptırmam lazım
Feci şekilde kendimi tanınmaz hala sokmak istiyorummmmmmmmmm
İyi geceler canım öptüm :)herkese ıyı geceler hanımlar , yatın artık sızde
bu gece oynasan mı yazsan mı bu fılmde karar veremedınama cocuk belli etmiyorya kendini hic soguk donuk bi tip o bakımdan gri olmuskitabı ben mi yazdım acaba acıklama yapıyorum
Yarın düzeliyorum kız , bir şey olmaz bu halimden zarar gelmez sana..bı kızın bı anda bu kadar degısıklık ıstemesııı, margımm ıyı mısın
sayen de bugun ki ruyamın tabirini ogrendimHangi başlıklar kız, cinsellik bölümüne açtığım konulardan mı bahsediyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?