- 12 Şubat 2015
- 6.529
- 15.961
- 298
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #1.121
anlatcam dedın de dınlemıcem mı dedım nankor mu anacım nankorrSonu kafiyeli olsun diye atıverdim öylecegeçen geçende kaldı bugünü mü sordun mu yoooo
bir kahve borçlusun bana, sabahtan akşama kadar sana soru çözdürmiycem , sorunlarımı anlatcam
anlat kızım 1 'den baslaHangi birini anlatayımdün gece yatmadan önce hesapladım tam 22 tane sorunum var
neden 22 tane demek içinden geçti mi geçmedi mi doğruyu söyle ona göre cevap vericem
Sen git ev temizliği yap hıh ama margi ne ediyorsun diye hiç sorma zatenbir derdin var mı napıyon ne ediyon
aksıyon ıcın bdv ye alalım canım senıbende film izleyim bari burda action yok
ne yapalım action icin , ne istersiniz mesela =)bende film izleyim bari burda action yok
manyak yaaSen git ev temizliği yap hıh ama margi ne ediyorsun diye hiç sorma zaten
Bayanhiçkimse ile sana bir de aşağıda yazacağım nicke sitemliyimbiri salata yapar , margi napıyorsun demez biri temizlik yapar , sevgilim geliyo yemek yaptım der, hal hatır sormaz
Tatlıbikıza damekik çeker benim hal hatrımı sormaz
hayat beni yordu
O şimdi griye renk katıyordur..
aksıyon ıcın bdv ye alalım canım senıburda allhtan yarısma var
kavga edin biraz yapın bişiler yani caım cicimle olmaz hepne yapalım action icin , ne istersiniz mesela =)
Sondan başka gitsem olmuyor mu yaanlat kızım 1 'den basla
gri bitti sara sara onemli sahnelerini izledim eheheO şimdi griye renk katıyordur..gelince beni dövecek hissediyorum
Ne kadar psikopat olduğumu bilmiyorsun sanki aaaamanyak yaane dertlıymısın sen oyle gece gece guldurdun benı
hahahahO şimdi griye renk katıyordur..gelince beni dövecek hissediyorum
O film erotik olduğu için kırmızının 50 tonu olsaymış daha doğru olurmuş hihahaagri bitti sara sara onemli sahnelerini izledim ehehe
senın gıbı dadlu bı kız oyle olamazNe kadar psikopat olduğumu bilmiyorsun sanki aaaa
şiddet ve korku icerikli mi olsun :)kavga edin biraz yapın bişiler yani caım cicimle olmaz hep
Bişi demedim biphahahahtovbe yarabbı gecenın bu saatınde neler dıyon marg
sende boyle guzin abla gibi bi tip var anlatmak istiyoruz devamlıSen git ev temizliği yap hıh ama margi ne ediyorsun diye hiç sorma zaten
Bayanhiçkimse ile sana bir de aşağıda yazacağım nicke sitemliyimbiri salata yapar , margi napıyorsun demez biri temizlik yapar , sevgilim geliyo yemek yaptım der, hal hatır sormaz
Tatlıbikıza damekik çeker benim hal hatrımı sormaz
hayat beni yordu
kesinlikleşiddet ve korku icerikli mi olsun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?