- 12 Şubat 2015
- 6.529
- 15.961
- 298
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #1.181
ee lanaben onun sevgilisi olsam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ee lanaben onun sevgilisi olsam
bazen ruyam da oyle tiplerle sevisiyorum ki uyandıgım da kendimi berbat hissediyorumŞu ana dek görmediysen , bugün ki o filmi izledikten sonra kesin görürsün hihahaha
kotu tarafı ruyanda o tonu gostercegin kişiyi secemiyon bikere kıvancla bi kerede kerem bursinle sevgiliydim ruyamda erkek aradasıma soyledim niye bana anlatıyon diye kızmıstıHahaha bu iyiydi bak iyi güldüm
Ben bir rüya görmüştüm ama şimdi desem mi korkar mısın bilmem ki..bazen ruyam da oyle tiplerle sevisiyorum ki uyandıgım da kendimi berbat hissediyorum
oyle yaparım işte cidden yaw oturupda izliyolarmı acaba askım ne guzel şapmışşın diyeee lana
bende kıvanca cok ıc gecırdım anca ruyamızda gorururuz onu ya pekı burak ozcıvıtkotu tarafı ruyanda o tonu gostercegin kişiyi secemiyon bikere kıvancla bi kerede kerem bursinle sevgiliydim ruyamda erkek aradasıma soyledim niye bana anlatıyon diye kızmıstı
anlat merak ettikBen bir rüya görmüştüm ama şimdi desem mi korkar mısın bilmem ki..
En iyisi anlatmayayım..
kotu tarafı ruyanda o tonu gostercegin kişiyi secemiyon bikere kıvancla bi kerede kerem bursinle sevgiliydim ruyamda erkek aradasıma soyledim niye bana anlatıyon diye kızmıstı
anlat anlatBen bir rüya görmüştüm ama şimdi desem mi korkar mısın bilmem ki..
En iyisi anlatmayayım..
Şuan oda karanlık falan, birazdan mutfağa gideceğim , bu karanlıkta korkarım anlatırsam..anlat merak ettik
Kız yok bak aklıma geldi , az önce çıt diye ses geldi irkildim !anlat anlat
ay nesını sevıyosunuz o adamın yaa gelse kabul etmem valla @tolin de pek zevksızmısTOLİN duymasın sakın haaa kerem manyağı ahahaha
astral seyahata cık tatlımbende kıvanca cok ıc gecırdım anca ruyamızda gorururuz onu ya pekı burak ozcıvıt
gordum sayfayı kaplıyo imzası ruyalar aleminde beni secti kerem sansına küssünTOLİN duymasın sakın haaa kerem manyağı ahahaha
Tolin o adama aşkından dolayı bütün erkekleri reddediyor zaten ahahahaay nesını sevıyosunuz o adamın yaa gelse kabul etmem valla @tolin de pek zevksızmıs
parkeden gelmistir marga :)Kız yok bak aklıma geldi , az önce çıt diye ses geldi irkildim !
Kafamı dağıtmam lazım nerden geldi aklıma be üf..
bende bu sans varken yarısında param bıter yolda kalırımastral seyehata cık tatlım
Onun yüzünden imzaları kapadım ben ..gordum sayfayı kaplıyo imzası ruyalar aleminde beni secti kerem sansına küssün
Yok yahu dışarıdan geldi karla birlikte fırtına var da burdaparkeden gelmistir marga :)
bende burak a asıgım sarısının adı esmerın tadı be marg ah ahTolin o adama aşkından dolayı bütün erkekleri reddediyor zaten ahahaha