- 12 Şubat 2015
- 6.529
- 15.961
- 298
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #1.161
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
nevrimi döndürdü adetabu gece oynasan mı yazsan mı bu fılmde karar veremedın
olmasın zaten tatlım kıyamam , sevıyorum senıYarın düzeliyorum kız , bir şey olmaz bu halimden zarar gelmez sana..
korkma şirinem..
sayen de bugun ki ruyamın tabirini ogrendim
margacık
o kadar mı ıyı adam dıyecem olmıcak yakısıklı adam dıyeyımnevrimi döndürdü adeta
Bende seni..olmasın zaten tatlım kıyamam , sevıyorum senı
ben cevap verım mı bı yerımız acık kalıyo ondan hepO konu benim çok dikkatimi çekti, hemen hemen herkes görüyordur ..
Ama anlamı her zaman genel açıklamalardı..
Meğerse ne anlamlara geliyormuş o rüyada seksler, sevişmeler falan filan..
bu saatte miherkese ıyı geceler hanımlar , yatın artık sızde
yoo ben gormuyorum ayıp ayıp neler dusunupde yatıyorsunuzO konu benim çok dikkatimi çekti, hemen hemen herkes görüyordur ..
Yok işte ondan değilmiş rüyada uçmanın bile seks ile alakası varmışben cevap verım mı bı yerımız acık kalıyo ondan hep
iyi bari ben de bir sorun yokmuşO konu benim çok dikkatimi çekti, hemen hemen herkes görüyordur ..
ahahah dedin ama dedino kadar mı ıyı adam dıyecem olmıcak yakısıklı adam dıyeyım
guzellık uykusuna gızlar .. yurt muduresı gıbıyım ısıkları sondurun artıkbu saatte mi
ne piçim uyeee
Şu ana dek görmediysen , bugün ki o filmi izledikten sonra kesin görürsün hihahahayoo ben gormuyorum ayıp ayıp neler dusunupde yatıyorsunuz
hakkını verıyosa oyunculugun tabı tebrıklerahahah dedin ama dedin
lananın 50 tonu olur artıkŞu ana dek görmediysen , bugün ki o filmi izledikten sonra kesin görürsün hihahaha
hahahahha allahım yaaŞu ana dek görmediysen , bugün ki o filmi izledikten sonra kesin görürsün hihahaha
ben onun sevgilisi olsamhakkını verıyosa oyunculugun tabı tebrıkler
Hahaha bu iyiydi bak iyi güldümlananın 50 tonu olur artık
Hahahahahahahhahahahahha allahım yaa