- 17 Şubat 2013
- 1.587
- 1.477
- 198
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
anlamadım ki ben :)sımdı kırkmalısın dmı
korktun mu yoksa :)) tüh gece vakti paylaşmamalıydım bu resmi :))
yorumuma kırılmamış dimi inan birden bakınca öyle gördüm emin olamadım ablama gösterdim o da onayladı.ama açıklamadan sonra yine baktım evet her şey o dirsekteki siyah tülden dolayı.Bakışlarına kurban.. :)
Love yazısının altındaki fotoda içliğin askısı gözükmüş badi olsa görünmezmiş
Ben de istiyorum Bağışıklık kazanmak
sen güzelsin ki :)) burada ki hanımların çoğu güzel, en sonunda güzel görmekten bağışıklık kazanacak
tahminim varBen de istiyorum Bağışıklık kazanmak
Beni bulabildin mi kız en son iz peşindeydin
Ahahahaha yerim seni lanaaaa:)
Siist sakın haaaa ele vermek yok az once kar yagiyordu burdaaatahminim varama marga kızıyo sulemem seni kendime sakladım
Kulağıma fısılda ben duymamış gibi Yaparımtahminim varama marga kızıyo sulemem seni kendime sakladım
allah sokakta kalanlara yardım etsınSiist sakın haaaa ele vermek yok az once kar yagiyordu burdaaa
Hava buź gibi buz
yorumuma kırılmamış dimi inan birden bakınca öyle gördüm emin olamadım ablama gösterdim o da onayladı.ama açıklamadan sonra yine baktım evet her şey o dirsekteki siyah tülden dolayı.
sen cirkinsin sankisen güzelsin ki :)) burada ki hanımların çoğu güzel, en sonunda güzel görmekten bağışıklık kazanacak
Amin tatlim benim valla buz gibi feci ruzgar var burdaaaallah sokakta kalanlara yardım etsın
sacının onunde kakul var dmıanlamadım ki ben :)
yemegın salcalısı , kadının kalcalısı unutma .. unutturma :)TombulTombulum olm ben
hiç fena değilimdir :))) seviyorum kendimi kusursuz güzellik zaten yok ALLAHım bana bu kadarını vermiş şükürler olsun.sen cirkinsin sankibiz yarım yamalak gosterdigin yuzunden anladık senin guzelligi
evet ama kısa iken yana doğru tarıyordum hatta neler neler yaptım ben o saçlara :)) 2 yıldır uzatıyorum daha genç gösteriyor uzun saç :)sacının onunde kakul var dmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?