- 4 Temmuz 2014
- 3.508
- 3.432
- 168
- Konu Sahibi Huy Meselesi
nolcak bizim bu uyku sorunuhuuuu kimse yok mu beni yine uyku tutmadi :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
nolcak bizim bu uyku sorunuhuuuu kimse yok mu beni yine uyku tutmadi :)
Az once bir yerde gordum uykusuz ve psikolojil sorunlar yasayan kisiler cok zeki kisilermis..nolcak bizim bu uyku sorunu
Ben senin bu yeni nickine alisamadimnolcak bizim bu uyku sorunu
hakkım doldu :) siz bana lana diyin yine olsunBen senin bu yeni nickine alisamadim
Ben zaten oyle diyorunm lanam lunam gibiiiii ay cok merak ettim:
hakkım doldu :) siz bana lana diyin yine olsun
bide yag vardı ala lunamıydı neydi aklıma geldiBen zaten oyle diyorunm lanam lunam gibiiiii ay cok merak ettim
Luna parka neden luna park demisler ki
bide yag vardı ala lunamıydı neydi aklıma geldi
vali öldü:)) bene valili zamanları izlemedim cumleye bak benim ama valili zaman simdi eski hallerine döndü guzel gidiyoEvet vardi galibaaa..
Sen hala yuruyen oluleri mi izliyorsun..
validen sonrasi sarmadi beni biraktim o diziyi..
En son valinin yasadigi yere gitmislerdi ordakileri aldilar hapiahaneye getirmislerdi.. yeni yeni insanlar geliyordu..vali öldü:)) bene valili zamanları izlemedim cumleye bak benim ama valili zaman simdi eski hallerine döndü guzel gidiyo
ben oralarıda izlemedim vali hapishaneyi almak istedi ya oralarda bıraktım baska bi zombi dizisi vardı ona daldım o donem:)En son valinin yasadigi yere gitmislerdi ordakileri aldilar hapiahaneye getirmislerdi.. yeni yeni insanlar geliyordu..
serifin karisi oluyordu dogru hatirliyorum dimi
Atlaya atlaya mi izliyorsun kiz ahahaben oralarıda izlemedim vali hapishaneyi almak istedi ya oralarda bıraktım baska bi zombi dizisi vardı ona daldım o donem:)
sıkıldıgımda bırakıyom ya supernaturalıda oyle izliyodum 10 .sezonda sıkıldım 7-8 bolum sonra izlemeye basladım :))Atlaya atlaya mi izliyorsun kiz ahaha
izliyom hepsini ben.. kız yabancı dizi arsivi bende yetmiyo finali yapmıs eskileri bile izliyomBen teenwolf muydu neydi onu izledim
vampir gunluklerini
yuruyen oluleri
resurrections u siddetle tavsiye ederim bunu
Izle izle kuzum diziler sariyor ya :)izliyom hepsini ben.. kız yabancı dizi arsivi bende yetmiyo finali yapmıs eskileri bile izliyom
Anaaa bu yorumları nasıl görüyon de hemen araya giriveriyon nevreste. çünkü dikkat ettimm..biri yemek pasta desin sen hopp yorumunla ordasınn..nasıl takip bu yaaavvvBen yardim ederim sana sen resimleri cek yeterki
Ayy ben korktum onun avatar resmindennn@Mune acaba profil resmi ile dikkatli olun mu demek istiyor :))