- 17 Şubat 2013
- 1.587
- 1.477
- 198
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
kırılmamasına sevindim :)Yok yahu ne kirilmasi :)
evet herhalımıze sukur.elımız ayagımız tutuyo aklımız yerınde en en en onemlısı dmıhiç fena değilimdir :))) seviyorum kendimi kusursuz güzellik zaten yok ALLAHım bana bu kadarını vermiş şükürler olsun.
bende uzatmaya calsıyorum . uzamıyo ınatcı sacımevet ama kısa iken yana doğru tarıyordum hatta neler neler yaptım ben o saçlara :)) 2 yıldır uzatıyorum daha genç gösteriyor uzun saç :)
bugün okulda ki arkadaşlarıma bunu anlatıyordum. gençler ama o kadar umutsuz öyle memnunsuzlar ki hayatlarındanevet herhalımıze sukur.elımız ayagımız tutuyo aklımız yerınde en en en onemlısı dmı
yanlış zamanda kestirmişsindir. ay takvimine bak ve yeni bir kesim yaptır sadece uçlarından kestir bak uzayacak bu seferbende uzatmaya calsıyorum . uzamıyo ınatcı sacım
Her saniyemiz o kadar cok degerli ki..bugün okulda ki arkadaşlarıma bunu anlatıyordum. gençler ama o kadar umutsuz öyle memnunsuzlar ki hayatlarından
dünyada en önemli şeye sahibiz dedim sağlık daha ötesi yok
görüyor, duyuyor, konuşabiliyor, yürüyebiliyoruz, akli dengemiz yerinde daha ne olsun ki gerisi şımarıklık ama işte nefsimiz bize hep daha fazlasını istetiyor.elimizde olanın kıymetini bilemiyoruz
evet ya nefs ıste en buyuk mutlulukta senı hıc bı zaman terketmeyen aılen yanında ..saglıgın yerınde .. dunya ısıne aldanıyoruz sukretmeyı bılmıyoruz bazenbugün okulda ki arkadaşlarıma bunu anlatıyordum. gençler ama o kadar umutsuz öyle memnunsuzlar ki hayatlarından
dünyada en önemli şeye sahibiz dedim sağlık daha ötesi yok
görüyor, duyuyor, konuşabiliyor, yürüyebiliyoruz, akli dengemiz yerinde daha ne olsun ki gerisi şımarıklık ama işte nefsimiz bize hep daha fazlasını istetiyor.elimizde olanın kıymetini bilemiyoruz
yemegın salcalısı , kadının kalcalısı unutma .. unutturma :)
ay nasıl nasıllll .. bıde kararsızken kestırdım hazır hıssetmıyodum adam cat cat aldı saclarıyanlış zamanda kestirmişsindir. ay takvimine bak ve yeni bir kesim yaptır sadece uçlarından kestir bak uzayacak bu sefer
ıste buEn iyi savunma cumlem
hı hııı biraz kalça iyidir benimkileri de biraz ölçüsüne getirmeye çalışıyorum :))En iyi savunma cumlem
burada bir topik vardı ay'la başlıyordu nicki kıllardan kurtalmanın yollarını ararken bulmuştum topiğini, nette blog yapmış ay'ın etkileri üzerineay nasıl nasıllll .. bıde kararsızken kestırdım hazır hıssetmıyodum adam cat cat aldı sacları
ayy ayın etkısıde mı varmıs bakayım barı bı ara kesın ters zamanda kestırdım modelı begenıp ustunu ıkı kez daha kestırdım begendıgın sacı ne oynarsın dmı ahh ahhburada bir topik vardı ay'la başlıyordu nicki kıllardan kurtalmanın yollarını ararken bulmuştum topiğini, nette blog yapmış ay'ın etkileri üzerine
ben çok severdim uzatıp uzatıp kestirmeyi :) ama 2 yıl oldu 1 kere oda bir kaç hafta öncesi işte uçlarını aldırdım. kahküllerimi kendim kesiyorum zaten.yılda 1 ya giderim ya gitmem kuaföre :)ayy ayın etkısıde mı varmıs bakayım barı bı ara kesın ters zamanda kestırdım modelı begenıp ustunu ıkı kez daha kestırdım begendıgın sacı ne oynarsın dmı ahh ahh
Gelsin gelsin, görümcesinin elini öpsünMune gelin el öpmeye gelecek bu ay sonu haberin ola .... keklerimiz hazırla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?