En Tarz Üye Yarışması ✄ Sevgililer Günü - Akşam Yemeği

En tarz üye oylaması !

• Ankete Katılan
    295
  • Anket Kapalı .
evet herhalımıze sukur.elımız ayagımız tutuyo aklımız yerınde en en en onemlısı dmı
bugün okulda ki arkadaşlarıma bunu anlatıyordum. gençler ama o kadar umutsuz öyle memnunsuzlar ki hayatlarından
dünyada en önemli şeye sahibiz dedim sağlık daha ötesi yok
görüyor, duyuyor, konuşabiliyor, yürüyebiliyoruz, akli dengemiz yerinde daha ne olsun ki gerisi şımarıklık ama işte nefsimiz bize hep daha fazlasını istetiyor.elimizde olanın kıymetini bilemiyoruz

Her saniyemiz o kadar cok degerli ki..

evet ya nefs ıste en buyuk mutlulukta senı hıc bı zaman terketmeyen aılen yanında ..saglıgın yerınde .. dunya ısıne aldanıyoruz sukretmeyı bılmıyoruz bazen

burada bir topik vardı ay'la başlıyordu nicki kıllardan kurtalmanın yollarını ararken bulmuştum topiğini, nette blog yapmış ay'ın etkileri üzerine
ayy ayın etkısıde mı varmıs bakayım barı bı ara kesın ters zamanda kestırdım modelı begenıp ustunu ıkı kez daha kestırdım begendıgın sacı ne oynarsın dmı ahh ahh

ayy ayın etkısıde mı varmıs bakayım barı bı ara kesın ters zamanda kestırdım modelı begenıp ustunu ıkı kez daha kestırdım begendıgın sacı ne oynarsın dmı ahh ahh
ben çok severdim uzatıp uzatıp kestirmeyi :) ama 2 yıl oldu 1 kere oda bir kaç hafta öncesi işte uçlarını aldırdım. kahküllerimi kendim kesiyorum zaten.yılda 1 ya giderim ya gitmem kuaföre :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…