- 4 Aralık 2012
- 14.265
- 10.145
- 198
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
Yarışmacının haberi var mı peki bundan?arkadaşları oy vermiş...
Arkdaşlarının oy vermesi soru ndeğil zaten sorun arkadaşlarının (açıklamayayayım başka diskalifiyelerde olabilir)
Aynen aynenkoyun et derdınde kasap can derdınde
işiniz zor kolay gelsinarkadaşları oy vermiş...
Arkdaşlarının oy vermesi soru ndeğil zaten sorun arkadaşlarının (açıklamayayayım başka diskalifiyelerde olabilir)
işiniz zor kolay gelsinKazen , şükürler olsun ki hakkımızı arayan yöneticiler var
Bence pek iyi niyetli bi arkadaş değilmiş o.12 numaralı üye kendisi üye olmamıştır. Bu sebeple kendisini suçlamayalım ! Arkadaşlarının iyi niyetinini kurbanı oldu !
Arkadaşlar değilde 1 arkadaşı 3 üyelik alınca maalesef patladı
Bence pek iyi niyetli bi arkadaş değilmiş o.
Böyle bişey nasıl gizlenir ki, belki de kızı diskalifiye ettirmek için yaptı.
elbette tüm editörler bu konularda hassasiyetlerini gösteriyor hepsine teşekkürlerhakkınızı arayan benden öte margodur. kendisi magduriyeti dile getirip bana bilgi verdi. Yani biz sadece aksiyon aldık ama Margoya teşekkür etmeli...
puhahaa koptum. mune bundan sonra senin adın ivana. bende nur yerlitaşım:)
kırmızı elbıselı :)o değilde ben 12 numaranın kombini unuttum
hakkınızı arayan benden öte margodur. kendisi magduriyeti dile getirip bana bilgi verdi. Yani biz sadece aksiyon aldık ama Margoya teşekkür etmeli...
yorumlarınız nerde kı
yorum yapmamıştım ona elbisenin altında kısa kol badi giyiyordukırmızı elbıselı :)
yorumlarınız nerde kı
neyyy yok normal elbıseydı yanlıs gormus o gozleryorum yapmamıştım ona elbisenin altında kısa kol badi giyiyordu
Sakladımyorumlarınız nerde kı
sonradan guldumSakladımşaka, video koydum topiğe, kendine iyi bak diye bir şarkının videosu ve bizimle deyılsın dedim de ona koptuk
Sakladımşaka, video koydum topiğe, kendine iyi bak diye bir şarkının videosu ve bizimle deyılsın dedim de ona koptuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?