- Konu Sahibi Huy Meselesi
yok. kazenin işleri varmış. onların bitmesini bekliyoruzbu tarz olaylardan dolayı mı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yok. kazenin işleri varmış. onların bitmesini bekliyoruzbu tarz olaylardan dolayı mı?
benim saçlar çok uzun değil ve eskiden kalma boya sebebi ile rengide tonlu benim hiç şansım olmaz kiBu saç yarışmasına da çok katılan olur valla Ben uzun ve sağlıklı saçlarımla yarışmayı katılmayı düşünüyorum şahsen ama ne model yapsam diye daha hiç düşünmedim :)
Çok doğru bi karar emin ol canım.Fikrinizi dile getirin tabi ki de..
Benim kızdığım nokta, bu oy mevzusu..
Yarışmaya katılan arkadaşlarla birlikte gece gündüz burada onların heyecanına ortak oluyorum..
İstedikleri , rica ettikleri, gönülleri hoş olsun diye elimden gelenin fazlasını yaptığımı düşünüyorum..
Size yapılan haksızlıkları görünce benim nevrim dönüyor..
O yüzden bu konuya bir şekilde açıklık getirilmesini bekliyoruz ..
Yüz mevzusu artık kapalı olacak oky ile ortak kararımız..
dıone bunu sevmedı ınatcıdır benım saclarım el bakım olaymıs ıyıymısBu saç yarışmasına da çok katılan olur valla Ben uzun ve sağlıklı saçlarımla yarışmayı katılmayı düşünüyorum şahsen ama ne model yapsam diye daha hiç düşünmedim :)
ay kırmızı olsun :))) teşekkürler eline şeker veren çocuk gibi sevindim :)))sana benden bir ferrari:))
kesinlikle. marga gerçekten çok emek veriyor bu yarışmalara. çok uğraşıyor. emeğine sağlık margacığım..Çok doğru bi karar emin ol canım.
Senin ne kadar emek verdiğini ben biliyorum, hatta üşenmeyip tüm fotoğrafları kolajlıyorsun, düzenliyorsun. Topiğini başıboş bırakmıyorsun hiç bir zaman.
Haksızlık keşke böyle bi yarışmaya bulaşmasaydı. Ben yine de o arkadaştan bi açıklama gelmedikçe zan altında bırakmayalım derim. Sen de sıkma canını, gerçekler ortaya çıkar en kısa zamanda.
dıone bunu sevmedı ınatcıdır benım saclarım el bakım olaymıs ıyıymıs
saymayı unuttum kaçıncı yarışma ama hiç ilk 3 te olamamakla birlikte sondan 3.lüğüm var :)Girdiğim her yarışmada sonuncu oluyorum ya
Bi kere çorba yarışmasında 2. olmuştum galiba
Of ben nerde yanlış yapıyorum
Saç yarışmasına bomba gibi hazırlanalım barisaymayı unuttum kaçıncı yarışma ama hiç ilk 3 te olamamakla birlikte sondan 3.lüğüm var :)
ben ablamın saçları ile katılsam olur aslında boyasız, düz, sağlıklı :)Ellerime güvenmiyorum ama saçlarıma sonuna kadar güveniyorum
kesinlikle. marga gerçekten çok emek veriyor bu yarışmalara. çok uğraşıyor. emeğine sağlık margacığım..
bu arada bazı şeyler ortada. neyse kazen gerekeni yapacaktır
Gelmişken bi oy ver öyle git bariBayanlar oriflameye üye olmak isteyen benle iletişime geçsin kazanalim kazandiralim..ayrica avon avrupanetwork de uye yaparim :)
bizde sizi reklamdan kibleyelimBayanlar oriflameye üye olmak isteyen benle iletişime geçsin kazanalim kazandiralim..ayrica avon avrupanetwork de uye yaparim :)
Çok doğru bi karar emin ol canım.
Senin ne kadar emek verdiğini ben biliyorum, hatta üşenmeyip tüm fotoğrafları kolajlıyorsun, düzenliyorsun. Topiğini başıboş bırakmıyorsun hiç bir zaman.
Haksızlık keşke böyle bi yarışmaya bulaşmasaydı. Ben yine de o arkadaştan bi açıklama gelmedikçe zan altında bırakmayalım derim. Sen de sıkma canını, gerçekler ortaya çıkar en kısa zamanda.
Bayanlar oriflameye üye olmak isteyen benle iletişime geçsin kazanalim kazandiralim..ayrica avon avrupanetwork de uye yaparim :)