En Tarz Üye Yarışması ✄ Sevgililer Günü - Akşam Yemeği

En tarz üye oylaması !

• Ankete Katılan
    295
  • Anket Kapalı .
Bu saç yarışmasına da çok katılan olur valla Ben uzun ve sağlıklı saçlarımla yarışmayı katılmayı düşünüyorum şahsen ama ne model yapsam diye daha hiç düşünmedim :)
benim saçlar çok uzun değil ve eskiden kalma boya sebebi ile rengide tonlu benim hiç şansım olmaz ki

Çok doğru bi karar emin ol canım.
Senin ne kadar emek verdiğini ben biliyorum, hatta üşenmeyip tüm fotoğrafları kolajlıyorsun, düzenliyorsun. Topiğini başıboş bırakmıyorsun hiç bir zaman.
Haksızlık keşke böyle bi yarışmaya bulaşmasaydı. Ben yine de o arkadaştan bi açıklama gelmedikçe zan altında bırakmayalım derim. Sen de sıkma canını, gerçekler ortaya çıkar en kısa zamanda.

kesinlikle. marga gerçekten çok emek veriyor bu yarışmalara. çok uğraşıyor. emeğine sağlık margacığım..

bu arada bazı şeyler ortada. neyse kazen gerekeni yapacaktır

Bayanlar oriflameye üye olmak isteyen benle iletişime geçsin kazanalim kazandiralim..ayrica avon avrupanetwork de uye yaparim :)

kesinlikle. marga gerçekten çok emek veriyor bu yarışmalara. çok uğraşıyor. emeğine sağlık margacığım..

bu arada bazı şeyler ortada. neyse kazen gerekeni yapacaktır

Ne demek okyim ya, elimden gelenin fazlasını yapmaya çalışıyorum ..
Onlar üzülünce, bende üzülüyorum vallahi..

O kadar çok şey paylaşıyoruz ki birbirimizle, yeri geliyor kıyafet konuşuyoruz yeri geliyor gırgır yapıyoruz , yeri geliyor derdimizi paylaşıyoruz..

Bu yarışmaları ben bu yüzden seviyorum..
Arkadaş kazanıyor insan..

En doğru kararı vereceğimizden şüpheniz olmasın canım..

Birde icleri nasil rahat oluyor kendilerine bir kac hesap acip oy verirken
(Tabi cidden boyle bisey varsa ki hesap acma saatlerine bakilirsa var gibi)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…