• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Tarz Üye Yarışması ✄ Sevgililer Günü - Akşam Yemeği

En tarz üye oylaması !

• Ankete Katılan
    295
  • Anket Kapalı .
oky nin msjlarından gördüm konuyu, son 2 yarışmadır fark ettim bu topiği.oyumu da kullandım.

kızlar en ler yarışmasında bile ki hiçbir ödül falan olmadığı halde sahte üyeliklerle birinci olanlar,komşusunu bile kk ya üye yapıp oy toplayanlar olmuştu bu yüzden hiç şaşırmadım.

benim yüzüm görünmemişti oy alamamıştım acaba ondan mı :)) şakası bir yana ama biraz şey var hani sevdiğin arkadaşını öncelikli tutmak

oky nin msjlarından gördüm konuyu, son 2 yarışmadır fark ettim bu topiği.oyumu da kullandım.

kızlar en ler yarışmasında bile ki hiçbir ödül falan olmadığı halde sahte üyeliklerle birinci olanlar,komşusunu bile kk ya üye yapıp oy toplayanlar olmuştu bu yüzden hiç şaşırmadım.

yook artık
eltilerini de üye yapsalardı da görselerdi cennet bahçesini

benim yüzüm görünmemişti oy alamamıştım acaba ondan mı :)) şakası bir yana ama biraz şey var hani sevdiğin arkadaşını öncelikli tutmak
Olay yüzüm görünmedi oy alamadım veya yüzü görünen birinci olur değil, daha adil olması açısından bakmak lazım işe. Mesela yüz güzelliği yarışması olsa mecbur yüzün görünecek. Ama bu tarz yarışmasıysa kıyafetler, takılar konuşsun benim tercihim :KK54:

Back