- 10 Eylül 2011
- 5.610
- 22.480
- 598
- Konu Sahibi Huy Meselesi
Gereken açıklamaları yaptık , bekliyoruz..
doğru çıkarsa bu tespitimden dolayı beni birinci yap hahah : D
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gereken açıklamaları yaptık , bekliyoruz..
sen daha ıyı bılırsın margımmEvet bir daha ki yarışmamız da öyle olacak ..
suan aglayabilirim o derece nerdeymişim ben ozaman ya tüh vallaevet. gelinlik bölümünde. ödülde müthiş bir gelinlikte. yabancı marka.
3000 liraydı sanırım değeri
sen o zaman meyvede tohumdun canım :)suan aglayabilirim o derece nerdeymişim ben ozaman ya tüh valla
edıtorumuzun dusuncesıde bızlerle aynı sekılde zaten canım.Bence açıkçası
yüzünü gördüğünü forumdan bilen seven arkadaşlar direk ona oy verir torpil de olmuş olur yani
ben bu yüz görünmesi olayını çok adil bulmuyorum açık söyleyeyim..
ahaha okdr eskilere kaldı diyosun nişanlık hediye edilsin nişan uzeri kazanırsam guzel olursen o zaman meyvede tohumdun canım :)
ben bilerek gostermiyorum guzelligime aldanmasınlar ehehebenim yüzüm görünmemişti oy alamamıştım acaba ondan mı :)) şakası bir yana ama biraz şey var hani sevdiğin arkadaşını öncelikli tutmak
margıden nısanlık.kazenden altın kemer .muneden besıbı yerdeahaha okdr eskilere kaldı diyosun nişanlık hediye edilsin nişan uzeri kazanırsam guzel olur
valla süperdi.suan aglayabilirim o derece nerdeymişim ben ozaman ya tüh valla
ne guzel olurdu beemargıden nısanlık.kazenden altın kemer .muneden besıbı yerde
oky nin msjlarından gördüm konuyu, son 2 yarışmadır fark ettim bu topiği.oyumu da kullandım.
kızlar en ler yarışmasında bile ki hiçbir ödül falan olmadığı halde sahte üyeliklerle birinci olanlar,komşusunu bile kk ya üye yapıp oy toplayanlar olmuştu bu yüzden hiç şaşırmadım.
damadı da paket olarak yolluyoruzne guzel olurdu bee
vuuu bizde burada kemer için yarışalım :)))valla süperdi.
bu arada gelinlik 3500 liraymış. hemde justin alexanderındı. gidip seçiyordun.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...uzel-evlenme-teklifi-yarismasi-oylama.675069/
of ki ne of yaaa keske yapılsa tekrarvalla süperdi.
bu arada gelinlik 3500 liraymış. hemde justin alexanderındı. gidip seçiyordun.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...uzel-evlenme-teklifi-yarismasi-oylama.675069/
Birde nirdee..Su an şoka girdim hakikaten.
Ad soyad kombiniyle acilmis tüm nickler.
Bence de tesadüf değil ..
Olay yüzüm görünmedi oy alamadım veya yüzü görünen birinci olur değil, daha adil olması açısından bakmak lazım işe. Mesela yüz güzelliği yarışması olsa mecbur yüzün görünecek. Ama bu tarz yarışmasıysa kıyafetler, takılar konuşsun benim tercihimbenim yüzüm görünmemişti oy alamamıştım acaba ondan mı :)) şakası bir yana ama biraz şey var hani sevdiğin arkadaşını öncelikli tutmak
tek bekar sensin heralde bitek senin için gittiof ki ne of yaaa keske yapılsa tekrar