• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Tarz Üye Yarışması ✄ Sevgililer Günü - Akşam Yemeği

En tarz üye oylaması !

• Ankete Katılan
    295
  • Anket Kapalı .
Olay yüzüm görünmedi oy alamadım veya yüzü görünen birinci olur değil, daha adil olması açısından bakmak lazım işe. Mesela yüz güzelliği yarışması olsa mecbur yüzün görünecek. Ama bu tarz yarışmasıysa kıyafetler, takılar konuşsun benim tercihim :KK54:
bende espiri olsun diye dedim bence de yüzü göstermeye gerek yok, yeni üyelikler ve misafirlerde fotoları görebiliyor onun için yüzlerin tamamının gösterilmesini doğru bulmuyorum.
yoksa minicik detaylardan bile kimin kim olduğu belli oluyor tabi ilk kez yarışanlar hariç :)

bende espiri olsun diye dedim bence de yüzü göstermeye gerek yok, yeni üyelikler ve misafirlerde fotoları görebiliyor onun için yüzlerin tamamının gösterilmesini doğru bulmuyorum.
yoksa minicik detaylardan bile kimin kim olduğu belli oluyor tabi ilk kez yarışanlar hariç :)
Kesinlikle, ben mesela tanınmak istemem açık bi forum sonuçta burası :KK17:

Olay yüzüm görünmedi oy alamadım veya yüzü görünen birinci olur değil, daha adil olması açısından bakmak lazım işe. Mesela yüz güzelliği yarışması olsa mecbur yüzün görünecek. Ama bu tarz yarışmasıysa kıyafetler, takılar konuşsun benim tercihim :KK54:

Kesinlikle katılıyorum..

Olay çok farklı bir durum iken, yüzün görünüp görünmemesine nasıl oldu da geldi anlayamadım şuan..

Yüzü görünen herkes birinci geliyor diye bir durum yok .
Yüzü göründüğü halde 5 oy alıp , yarışmayı kapatan da var.
Yüzü görünmeyip 1. olanda var.

Mevzu şuan yüzün görünüp görünmemesi değil..

Bir yarışmacının adil olmayan bir şekilde oy alması.. oy toplamasıdır..

Kesinlikle katılıyorum..

Olay çok farklı bir durum iken, yüzün görünüp görünmemesine nasıl oldu da geldi anlayamadım şuan..

Yüzü görünen herkes birinci geliyor diye bir durum yok .
Yüzü göründüğü halde 5 oy alıp , yarışmayı kapatan da var.
Yüzü görünmeyip 1. olanda var.

Mevzu şuan yüzün görünüp görünmemesi değil..

Bir yarışmacının adil olmayan bir şekilde oy alması.. oy toplamasıdır..
O mevzuyu ben çıkardım galiba Marga :oops: Dediğim gibi adil olsun diye fikrimi sundum.
Tabi ki şu an haksız yere oy toplayan arkadaşın durumu daha önemli bu konuda.

en güzel çizme yarışması olsun ama ayakta olsun gıcır gıcır olmasın gidip mağzada denenen bir çizme olmasın yada vazgeçtim suistimale açık olur olmasın öyle bir yarışma.
pekte güzel çizmelerim vardı :)

O mevzuyu ben çıkardım galiba Marga :oops: Dediğim gibi adil olsun diye fikrimi sundum.
Tabi ki şu an haksız yere oy toplayan arkadaşın durumu daha önemli bu konuda.

Fikrinizi dile getirin tabi ki de..

Benim kızdığım nokta, bu oy mevzusu..

Yarışmaya katılan arkadaşlarla birlikte gece gündüz burada onların heyecanına ortak oluyorum..

İstedikleri , rica ettikleri, gönülleri hoş olsun diye elimden gelenin fazlasını yaptığımı düşünüyorum..

Size yapılan haksızlıkları görünce benim nevrim dönüyor..

O yüzden bu konuya bir şekilde açıklık getirilmesini bekliyoruz ..

Yüz mevzusu artık kapalı olacak oky ile ortak kararımız..

bundan sonra saç yarışması düşünüyorum. bir süre modadaki yarışmaya ara vereceğiz. margacığım çok yoruldu gerçekten. biraz dinlensin. bu arada sitede yarışmalara bir süre ara verilecek.

Bu saç yarışmasına da çok katılan olur valla (: Ben uzun ve sağlıklı saçlarımla yarışmayı katılmayı düşünüyorum şahsen ama ne model yapsam diye daha hiç düşünmedim :)

Fikrinizi dile getirin tabi ki de..

Benim kızdığım nokta, bu oy mevzusu..

Yarışmaya katılan arkadaşlarla birlikte gece gündüz burada onların heyecanına ortak oluyorum..

İstedikleri , rica ettikleri, gönülleri hoş olsun diye elimden gelenin fazlasını yaptığımı düşünüyorum..

Size yapılan haksızlıkları görünce benim nevrim dönüyor..

O yüzden bu konuya bir şekilde açıklık getirilmesini bekliyoruz ..

Yüz mevzusu artık kapalı olacak oky ile ortak kararımız..

ya pek becerememiş de zaten pek şeyetmemek lazım : D

Back