- 17 Şubat 2013
- 1.587
- 1.477
- 198
- Konu Sahibi Huy Meselesi
o oyları alan şuan ne düşünüyor ben onu merak ediyorum asıl :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende espiri olsun diye dedim bence de yüzü göstermeye gerek yok, yeni üyelikler ve misafirlerde fotoları görebiliyor onun için yüzlerin tamamının gösterilmesini doğru bulmuyorum.Olay yüzüm görünmedi oy alamadım veya yüzü görünen birinci olur değil, daha adil olması açısından bakmak lazım işe. Mesela yüz güzelliği yarışması olsa mecbur yüzün görünecek. Ama bu tarz yarışmasıysa kıyafetler, takılar konuşsun benim tercihim
evet niye sadece ben dizlerine vura vura aglama kıvamına geldimtek bekar sensin heralde bitek senin için gitti
Kesinlikle, ben mesela tanınmak istemem açık bi forum sonuçta burasıbende espiri olsun diye dedim bence de yüzü göstermeye gerek yok, yeni üyelikler ve misafirlerde fotoları görebiliyor onun için yüzlerin tamamının gösterilmesini doğru bulmuyorum.
yoksa minicik detaylardan bile kimin kim olduğu belli oluyor tabi ilk kez yarışanlar hariç :)
Olay yüzüm görünmedi oy alamadım veya yüzü görünen birinci olur değil, daha adil olması açısından bakmak lazım işe. Mesela yüz güzelliği yarışması olsa mecbur yüzün görünecek. Ama bu tarz yarışmasıysa kıyafetler, takılar konuşsun benim tercihim
bizden geçmiş demekki :))))))))evet niye sadece ben dizlerine vura vura aglama kıvamına geldim
O mevzuyu ben çıkardım galiba Marga Dediğim gibi adil olsun diye fikrimi sundum.Kesinlikle katılıyorum..
Olay çok farklı bir durum iken, yüzün görünüp görünmemesine nasıl oldu da geldi anlayamadım şuan..
Yüzü görünen herkes birinci geliyor diye bir durum yok .
Yüzü göründüğü halde 5 oy alıp , yarışmayı kapatan da var.
Yüzü görünmeyip 1. olanda var.
Mevzu şuan yüzün görünüp görünmemesi değil..
Bir yarışmacının adil olmayan bir şekilde oy alması.. oy toplamasıdır..
yok kızlar margayla demin telde konuştuk.
yüz bundan sonra karalanacak. bence doğrusu bu[/QUOT
makyaj yarısması artık yok mu
Huy Meselesi senin yarismalarina bayılıyorum en sevdiğim editorlerden birisin ve en karizmatik editör sensin♡♡ oyumu daha kullanmadım ama
bu tarz olaylardan dolayı mı?bundan sonra saç yarışması düşünüyorum. bir süre modadaki yarışmaya ara vereceğiz. margacığım çok yoruldu gerçekten. biraz dinlensin. bu arada sitede yarışmalara bir süre ara verilecek.
O mevzuyu ben çıkardım galiba Marga Dediğim gibi adil olsun diye fikrimi sundum.
Tabi ki şu an haksız yere oy toplayan arkadaşın durumu daha önemli bu konuda.
bundan sonra saç yarışması düşünüyorum. bir süre modadaki yarışmaya ara vereceğiz. margacığım çok yoruldu gerçekten. biraz dinlensin. bu arada sitede yarışmalara bir süre ara verilecek.
Fikrinizi dile getirin tabi ki de..
Benim kızdığım nokta, bu oy mevzusu..
Yarışmaya katılan arkadaşlarla birlikte gece gündüz burada onların heyecanına ortak oluyorum..
İstedikleri , rica ettikleri, gönülleri hoş olsun diye elimden gelenin fazlasını yaptığımı düşünüyorum..
Size yapılan haksızlıkları görünce benim nevrim dönüyor..
O yüzden bu konuya bir şekilde açıklık getirilmesini bekliyoruz ..
Yüz mevzusu artık kapalı olacak oky ile ortak kararımız..