- 20 Mart 2008
- 141.069
- 212.090
- 60
-
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #2.661
Bdv de gezmeye basladim
Bi de biraz simarik yorumlar yapiym ahhahaah
yandan yandan sana oy vermiştim beybi kazanmışsın tebrik ederim..gerçekten kıyafetin çok hoştu. bunun için sana bir
Ben adil olduguna inaniyorum kuzumRica ederimm 15 numara bendimm..2oy almışama şaşırdım 20 numara nasıl 12 oy almışş.. işte burda arkadaşa gittiği çıktı ortayaa..
Yaa güzelim kim kimdir nerede ben göremedim katılanları görmek istiyorummKemerim takilsin da bi
Tarz kusagimi almiskem polemige girmem ablam yorum yapar birakirimDikkat etde mapısa filan düşmee
Selam senide gördüm sonunda kırmızılar içinde
On sayfa once falan var canm ilk sayfada var mi bilmiyorum marga aciklamistiYaa güzelim kim kimdir nerede ben göremedim katılanları görmek istiyorumm
Evet oylar adil. ve tabikide 20 de şık ama sevgililer günü için giyilicek konsept değildi o yüzden şaşırdım ona oy verenler arkadaş olduklarını belli ettiler ..Ben adil olduguna inaniyorum kuzum
Tabi tanidigina da vermek isteyen vardir mutlaka
Ama 20de gayet şık :)
Sende:)
Katılan arkadaşlara ayrı ayrı teşekkür ediyorum :)
Güzel bir yarışma çıkardığımızı düşünüyorum .. :)
Yarışma birincimiztatlibikiz tebrik ederim canım
Ve yarışmacı listemiz..
1 numara @millan
2 numara @archangelus
3 numarathemis1990
4 numara @eylul2807
5 numaratatlibikiz
6 numara @BayanHicKimse
7 numara @Masmavi_
8 numaraHanimKelesimiGetir
9 numara @supernaturalwoman
10 numara @UmRaN__63
11 numara @herseydahaiyiolacak
13 numara @braindamage
14 numara @
CathyLizzie
15 numaraKakao ve Ben
16 numara @Ceylinimdeceylinim
17 numara @yamukprenses
18 numara @Dionee
19 numara @norwegian
20 numara @Bilgece
Yaa güzelim kim kimdir nerede ben göremedim katılanları görmek istiyorumm
Tarz kusagimi almiskem polemige girmem ablam yorum yapar birakirim
Yok ablam yok hic banlanmadm bugune kadarcok sukurBurada yazıyor kimlerin olduğu
Sakın gireyim bile deme
Rica ederimm 15 numara bendimm..2oy almışama şaşırdım 20 numara nasıl 12 oy almışş.. işte burda arkadaşa gittiği çıktı ortayaa..
Yok ablam yok hic banlanmadm bugune kadarcok sukur
Elbette şıktı.. ve şimdi bilgece olduğunu gördüm..20 numara da kendi tarzına göre spor şıktı
mavi ceketi ayakkabıları çok hoştu bence hak etmişti aldığı oyu.
Elbette şıktı.. ve şimdi bilgece olduğunu gördüm..ve oylarda kendine oy kullanabiliyormusun. bu yasak değilmi
evet canım benim o ben seni tanımıştım resmini görür görmez taş gibisin hatun rabbim ömür versin sanaa..Dikkat etde mapısa filan düşmee
Selam senide gördüm sonunda kırmızılar içinde
hımmm bunuda öğrendik. bilmiyordumm ama yönetim bunu kaldırmalı o zaman yarışmanın keyfi olmazz. etik olmazz. ben bu zamana kadar oylarımı beğendiğim kişilere verdim ve az öncede yemek için oyumu kullandım ve kendime değil hoş olmazdı bu davranışş..yok değil isteyen kendisine kullanabiliyor
yok değil isteyen kendisine kullanabiliyor
evet canım benim o ben seni tanımıştım resmini görür görmez taş gibisin hatun rabbim ömür versin sanaa..
HahaElbet birgün sende tadarsın banı tadından yenmiyorsoğpuk mapıs damları aç susuz günler dermişimm
zaten iddiam yoktu son dk katıldım hop giyinip hiçte kokoş değilimdir o kıyafetide ilk kez giydimevet bencede 2. de resim enine büyümüş bence ben ilk gördüğümdede öyle tahmin etmiştim şu an emin oldum sen olduğunu öğrenincebu arada ben 2 ye oy vermişim 5 e verdim sanıyordum ama ikisi arasında kalmıştım hatta bir ara sana vercektim tabi sen olduğunu bilmiyordum yanlış anlaşılmasın neyse bu yarışmada kime oy vereceğimi şaşırmışım
abla ben kendime kullandım oyları görmek için sonra değişme butonunu bulamadım kaldıYasak değilmiydi bu,hatta bu konuda marganın açıklaması var dye biliyorum..
Senin olduğunu 2 resimde tahmin etmiştim ya kırmızı dedim yada siyah uzun elbiseli olan demiştim..
Sağol teşekkürler ediyorum,hepinize uzun ve sağlıklı ömüğrler olsun inşallah.
valla mı kız anam maşallahbu arada ayak numaram 42.5 arkadaslar merak edenlereondan kocaaaaaaaaaaaaaaaman
Hahayok abla almiym ben
abla ben kendime kullandım oyları görmek için sonra değişme butonunu bulamadım kaldı