- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #2.421
Ben maşallah demedim, yarışma bitince bana vermezse yırtılabilirMeşhur değilde gözümüz kaldı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben maşallah demedim, yarışma bitince bana vermezse yırtılabilirMeşhur değilde gözümüz kaldı
Bana vericekBen maşallah demedim, yarışma bitince bana vermezse yırtılabilir
ne güzel canım,böyle olmana düşünmene sevindim,2 sene öncesine kadar bendede beyaz yoktu ama şimdi yavaştan tek tük önlerde var.saçları ayırınca kabak gibi ortaya çıkıyorlar,mecbur boyuyorum.henüz beyazlamadım ama beyazlayınca boyarım :) bir tek kırışmak istemiyorum hele göz kapaklarım ya gözlerimi kapatırsa :) işte o zaman operasyon gerekecek gibi
ben daha enerjiğim artık ve hayata bakışım değişti daha olumlu bakıyorum,
Ama sen rakibisin, ben olsam bana verirdimBana vericek
İsteyen çok olur Kazen ona yetişemezBenim bildiğim 4-5 kişi varKazen herkese 2numaranin eteginden hediye etsin nevos
Ben onun en tatli rakibiyim bana vericekAma sen rakibisin, ben olsam bana verirdim
aaa beni biliyormusun ki?sende iyiydin aslında :)
Ben dedim niye yırtlsın bana verecekBen maşallah demedim, yarışma bitince bana vermezse yırtılabilir
40dakika kaldi bilmediklerimizi ogrenicezzzİsteyen çok olur Kazen ona yetişemezBenim bildiğim 4-5 kişi var
Peki o zaman, seni düelloya davet ediyorumBen onun en tatli rakibiyim bana vericek
ben 2 numaranın ayakkabılarını,5 numaranın da küpelerini istiyorum.Meşhur değilde gözümüz kaldı
Hadi bakalim hazirim :dPeki o zaman, seni düelloya davet ediyorum
Sende mi beğendinTalipler çoğalıyor
İstersen verirler bence prenses :)ben 2 numaranın ayakkabılarını,5 numaranın da küpelerini istiyorum.
en ayrılınca enerjik oldum :)ne güzel canım,böyle olmana düşünmene sevindim,2 sene öncesine kadar bendede beyaz yoktu ama şimdi yavaştan tek tük önlerde var.saçları ayırınca kabak gibi ortaya çıkıyorlar,mecbur boyuyorum.
umarım evlenince de böyle enerjik olursun canım
Prensesim ayakkkabı senin olsun eteği alıp çıkacağızben 2 numaranın ayakkabılarını,5 numaranın da küpelerini istiyorum.
Mantıklı bende istiyorumKazen herkese 2numaranin eteginden hediye etsin nevos
Artık tatlı değilsinHadi bakalim hazirim :d
evet seni biliyorum :))aaa beni biliyormusun ki?