- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.458
- 898
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #2.021
bağada de hele
Bilgecenin mesajını görünce aklıma bir şey geldi de alakasız bir şey ama fark edilmeyeni fark etmekle ilgili bir konu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bağada de hele
yoo benim eksik degil hep cantam var bikerem dogru veya yanlı bilmem ama var bana ayakkabı yollayabilir meselaAcaba neden çanta yolluyor kazen abi merak ettim..
Kombinlerde hep eksik çanta farkında mısınız..
Kazen abi farkına vardı unutmayın diye çanta yollamış olabilir de olmayabilir de hahahahaha
bebegım bı sonrakınde tamam yaa artık tamam korksunlar bendenTabi tabiiii ben varya kaç yarışmadır böyle hırslı yarışmacılarla karşı karşıya gelmemiştimmm
Hahaha o da çok zor iş ama olma yada olmama durumu var yayoo benim eksik degil hep cantam bikerem dogru veya yanlı bilmem ama var bana ayakkabı yollayabilir mesela
Bilgece sana bir şey anlatıcam
bebegım bı sonrakınde tamam yaa artık tamam korksunlar benden
Benim laf soyliycegim biri var da susuym neyse :)))))))))Yarın sonuçları açıkladıktan sonra buralar karışabilir bak sen bana neden öyle dedin gibi mevzularla yiyin birbirinizi
38 numara her halukarda olur sıkıntı yok cantamı ceyizime koydum ne kdr deger veriyorum gorunHahaha o da çok zor iş ama olma yada olmama durumu var ya
anlat gız kım bız bızeyız surdaBenim laf soyliycegim biri var da susuym neyse :)))))))))
Ya o değil de avatarında ki hatun sana ne kadar çok benziyor ya..
Anlat canim ne oldu ki?
Bilgecenin maşallahı var nur yüzlü bir melek gibi maşallah seninde kaşlarına hayranımBunu bilgeceye yazdin sandim bi an
Benim laf soyliycegim biri var da susuym neyse :)))))))))
yaa oyle mı dersın arc.. ay neyse lana da oyle dedı annemdeYa o değil de avatarında ki hatun sana ne kadar çok benziyor ya..
Yooook simdi degil yarin kozumu paylasicam :danlat gız kım bız bızeyız surda
Eki Görüntüle 1426695 yarın 23.46 da boyle olucam ben tam da boyleee
Tıpatıp bak nerden bulduysan iyi bulmuşsun aynı sen..yaa oyle mı dersın arc.. ay neyse lana da oyle dedı annemde
Bilgecenin maşallahı var nur yüzlü bir melek gibi maşallah seninde kaşlarına hayranım
Herkesin bişeyine hayranım