- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.458
- 898
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #1.981
Hoşgeldin canım :)hayyt ben geldim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hoşgeldin canım :)hayyt ben geldim
Ne özeli be kuzum ..bunları sana kıskançlık mı söyletiyor :))
özel numaradan arayacaksa istemem zaten ben numaramı veriyorsam karşı tarafta vermeli, tanımadığım numarayı açmam ki ben :))
Ben 2 numara ile 5 numarayı çok merak ediyorum hahahaen çok kimi merak ediyorsunuz diyim bakem ablanıza :))
ornegın 9 numaranın kıyafetınd hata goremedım ben gayet ustune oturan hanım hanımcık bı kıyafetLisans ve lisansüstü eğitimimi bu alanda yaptım. 10 yıldır da profesyonel olarak moda tasarımcısı olarak çalışıyorum.
kım olursa olsun tacını alıcam o kız gıbı marg senle bırıncının arasına gırıp3 fark var 3 !
ornegın 9 numaranın kıyafetınd hata goremedım ben gayet ustune oturan hanım hanımcık bı kıyafet
Hepinizi solladım birinci benimkım olursa olsun tacını alıcam o kız gıbı marg senle bırıncının arasına gırıp
bı daha kı tarza katıl margHepinizi solladım birinci benim
tacımı vermem
hahah :Ben 2 numara ile 5 numarayı çok merak ediyorum hahaha
hahah :
bana daoyle gelıyo bılgececm 2 numarayı sag bırakmaz benceBu yarisma ne zaman sonuclaniyor.
2 numara 5 numarayi gecerse bence 5 numara kalp krizinden gider.
Ben o kuşakla gezmiştim bir kaç hafta yarışmayı tanıtırkenbı daha kı tarza katıl marg
şu bilmişliğe bak şu gülüşe bakKim olduklarını bi öğreneyim neler neler sorucam ooooooo
22 Şubat 2015 23:46 burda olalım bilgecimBu yarisma ne zaman sonuclaniyor.
2 numara 5 numarayi gecerse bence 5 numara kalp krizinden gider.