- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.458
- 898
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #2.061
Sen niye böyle alıntıyı aşağıda tutuyorsun bakayım , üstte çıkıyorsunGosteeerrrr
Sağol kuzumm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen niye böyle alıntıyı aşağıda tutuyorsun bakayım , üstte çıkıyorsunGosteeerrrr
Sağol kuzumm
Utandığıma hak ver ..Kiz o senin guzelligin canim benim yaa
Belki yarin belki yarindan da yakin Ceylin
Kiz o senin guzelligin canim benim yaa
bak sımdı de bılgeceyı merak ettım bende keske hepımız aynı yerde olsak komsuculuk oynasakKiz o senin guzelligin canim benim yaa
Sen niye böyle alıntıyı aşağıda tutuyorsun bakayım , üstte çıkıyorsun
bak sımdı de bılgeceyı merak ettım bende keske hepımız aynı yerde olsak komsuculuk oynasak
Geçti geçecek valla şaka gibi çok heyecanlııııııııııııııııııııııııııı2 5i gecicek kizlar hazir olunnn
Aşk olsun ne abartması , neyse yarın görüşürüz abartıyor muyum abartmıyor muyum görürsünüzKizlar beni merak etmeyin ya bende bi sey yok marga abartiyor sadece...
eurovision gibi oldu be gecmez ben diyim 5 numara bir oy farklada olsa alır2 5i gecicek kizlar hazir olunnn
İsmini vermek istemeyen şikayetçiMargam adini hatirlamiyorum ki o uyenin ama sinirliyim haha
İyi ki sonuncuyum yoksa kalpten giderdim
Çıkıyor musun ?gızlaa ıyı geceler ... 2 veya 5 numara herkımsenızzzz ... kusagı alınca bızlerı unutmayınn bu yola beraber cıtık bız sımdıden bı dıyek
bence berabere bıtereurovision gibi oldu be gecmez ben diyim 5 numara bir oy farklada olsa alır