- 13 Haziran 2012
- 21.116
- 28.156
- 598
- 36
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
O zamana kadar da geç olmaz mı?ama bence en iyisi o ya...tam tamına hazırlanır ve sonrakı günlerde paylaşırız fotolarımızı.böylece katılım daha çok olur bence...sonuçta herkes bir şekilde yılbaşını kutluyor...e bir resimde buraya koyarız...super olucak ya...peki nerde görüşmem gerek tatlım?o topikde yazayım mı ?Kafa bölgesinin pek bir önemi yok bu yarışmada. Çünkü yüz görünmüyor çoğu yarışmacıda ..
Yılbaşı haftasına girerken ben hazırlık içinde olacağım yani resimlerle ilgilenemem..
Hı ama şöyle yapabiliriz..
Anketi oylarız..
Resimlerinizi , isterseniz yılbasından sonra ki 3 gün içerisinde bana teslim edersiniz olur mu ?
Bunu diğer arkadaşlarla da görüşebilir misin damlacım
O zamana kadar da geç olmaz mı?ama bence en iyisi o ya...tam tamına hazırlanır ve sonrakı günlerde paylaşırız fotolarımızı.böylece katılım daha çok olur bence...sonuçta herkes bir şekilde yılbaşını kutluyor...e bir resimde buraya koyarız...super olucak ya...peki nerde görüşmem gerek tatlım?o topikde yazayım mı ?
Biran önca bir bitseydi :) , kim kimdir çok merak ediyorum dogrusu ..
Tamamdır canımm..hele bir şu yarışma bitsin,diyer anketin sonuçları da açıklansın sonuca göre yaparsın bir şeylerBu konuda yarışmaya katılacak olanlarda destek görmek isterim açıkcası.. =)
Sonuçta yarışma hepimiz için..
Gördüğün üyeye söylesen yeterli, ben gerekli duyuruları yapıyorum bir şekilde canım..
Bu yarışmanın sonuçlarını ben açıklarım..
Eğer konsept yılbaşı olur sizin dediğiniz daha mantıklı..
ama spor şık ve ofis şık olursa erken yapacağım..
Tamamdır canımm..hele bir şu yarışma bitsin,diyer anketin sonuçları da açıklansın sonuca göre yaparsın bir şeyler
Ben deeeTamam canım haberleşelim öpüyorum çok =)
Canım benim bir önerim var.hani diyorsunuz ya yılbaşı biri konsere gider,biri bara gider,biri restorana gider.mutlaka konseptimizin yanında nereye gittiyimizi yazalım mutlaka..o daha iyi olur.oy verenler de kesinlikle bunu göz önünde bulundurur...
Son 2 gün hanımlar..
2 gün sonra kim - kimmiş - ne giymiş hepsini öğreneceğiz..
Oy sayısına bakınca öyle dedimHaha niye
Bu konuda yarışmaya katılacak olanlarda destek görmek isterim açıkcası.. =)
Sonuçta yarışma hepimiz için..
Gördüğün üyeye söylesen yeterli, ben gerekli duyuruları yapıyorum bir şekilde canım..
Bu yarışmanın sonuçlarını ben açıklarım..
Eğer konsept yılbaşı olur sizin dediğiniz daha mantıklı..
ama spor şık ve ofis şık olursa erken yapacağım..
Çok haklısın bence de.yılbaşından önce en çok oyu alan ikinci konsepti uygulayalım.yılbaşına daha çok var ne de olsa...daha ayın 5indeyiz bence yılbaşına kadar ofis şıklığını halledelim yılbaşı haftasıda yılbaşı komsetti olur bence
daha ayın 5indeyiz bence yılbaşına kadar ofis şıklığını halledelim yılbaşı haftasıda yılbaşı komsetti olur bence
Yılbaşı yarışmasına kadar bir yarışma daha yapalım benceOfis şıklığı şuan bildiğim kadarıyla önde değil..
Yılbaşından sonra ilk sırada olan spor şıklık var..
Eğer yılbaşı konsepti çıkarsa yılbası konseptli yarışma mutlaka yılbaşından sonra olur..
siz kararınızı bana söyleyin ona göre hareke etmeye çalışırım ben sıkıntı yok =)
Yılbaşı yarışmasına kadar bir yarışma daha yapalım bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?