• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Tarz Üye Yarışması ✄ Oylama Vakti !

En tarz üye oylaması !

• Ankete Katılan
    344
  • Anket Kapalı .
Kafa bölgesinin pek bir önemi yok bu yarışmada. Çünkü yüz görünmüyor çoğu yarışmacıda ..

Yılbaşı haftasına girerken ben hazırlık içinde olacağım yani resimlerle ilgilenemem..

Hı ama şöyle yapabiliriz..

Anketi oylarız..

Resimlerinizi , isterseniz yılbasından sonra ki 3 gün içerisinde bana teslim edersiniz olur mu ?

Bunu diğer arkadaşlarla da görüşebilir misin damlacım
O zamana kadar da geç olmaz mı?ama bence en iyisi o ya...tam tamına hazırlanır ve sonrakı günlerde paylaşırız fotolarımızı.böylece katılım daha çok olur bence...sonuçta herkes bir şekilde yılbaşını kutluyor...e bir resimde buraya koyarız...super olucak ya...peki nerde görüşmem gerek tatlım?o topikde yazayım mı ?

Yarışmaya katılan KK nın tüm güzel bayanlarına teşekkürler :KK52: her biriniz kendi renginizle gök kuşağını oluşturmuşsunuz resmen :KK37::KK37:Oyum 11 numaralı arkadaşımıza gitti hepinize başarılar dilerim:KK36:

O zamana kadar da geç olmaz mı?ama bence en iyisi o ya...tam tamına hazırlanır ve sonrakı günlerde paylaşırız fotolarımızı.böylece katılım daha çok olur bence...sonuçta herkes bir şekilde yılbaşını kutluyor...e bir resimde buraya koyarız...super olucak ya...peki nerde görüşmem gerek tatlım?o topikde yazayım mı ?

Bu konuda yarışmaya katılacak olanlarda destek görmek isterim açıkcası.. =)
Sonuçta yarışma hepimiz için..
Gördüğün üyeye söylesen yeterli, ben gerekli duyuruları yapıyorum bir şekilde canım..

Bu yarışmanın sonuçlarını ben açıklarım..

Eğer konsept yılbaşı olur sizin dediğiniz daha mantıklı..

ama spor şık ve ofis şık olursa erken yapacağım..

Gördüğün üyeye söylesen yeterli, ben gerekli duyuruları yapıyorum bir şekilde canım..

Tamamdır canımm..hele bir şu yarışma bitsin,diyer anketin sonuçları da açıklansın sonuca göre yaparsın bir şeyler

Canım benim bir önerim var.hani diyorsunuz ya yılbaşı biri konsere gider,biri bara gider,biri restorana gider.mutlaka konseptimizin yanında nereye gittiyimizi yazalım mutlaka..o daha iyi olur.oy verenler de kesinlikle bunu göz önünde bulundurur...

Bu çok güzel olur,kimi sakin geçirir kimi çılgın geçirir :) Nereye gittiğimiz bilinirse daha anlaşılır olur bencede :)

daha ayın 5indeyiz bence yılbaşına kadar ofis şıklığını halledelim yılbaşı haftasıda yılbaşı komsetti olur bence

daha ayın 5indeyiz bence yılbaşına kadar ofis şıklığını halledelim yılbaşı haftasıda yılbaşı komsetti olur bence

Ofis şıklığı şuan bildiğim kadarıyla önde değil..

Yılbaşından sonra ilk sırada olan spor şıklık var..

Eğer yılbaşı konsepti çıkarsa yılbası konseptli yarışma mutlaka yılbaşından sonra olur..

siz kararınızı bana söyleyin ona göre hareke etmeye çalışırım ben sıkıntı yok =)

Ofis şıklığı şuan bildiğim kadarıyla önde değil..

Yılbaşından sonra ilk sırada olan spor şıklık var..

Eğer yılbaşı konsepti çıkarsa yılbası konseptli yarışma mutlaka yılbaşından sonra olur..

siz kararınızı bana söyleyin ona göre hareke etmeye çalışırım ben sıkıntı yok =)
Yılbaşı yarışmasına kadar bir yarışma daha yapalım bence

Back