• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Tarz Üye Yarışması ✄ Oylama Vakti !

En tarz üye oylaması !

• Ankete Katılan
    344
  • Anket Kapalı .
hiç umudum yok ama yine de katılcam :KK53:
bence senın kafan karısmıs ben gordum bıt pazarında 10 numara kıyafetlerın vardı ama iş yarışma olunca insan onuda gıyıyım bunuda gıyıyım dıyıp kafa karışıklıgı yasıyo ortaya boyle bısey cıkıyo emın ol benımde son sanıyeye gelmeseydı benımde karman corman olurdu son sanıyeye kalınca ustumde ne varsa onu cektım yanı dırek gıydıgım bı kombın bu doğallıktan bıraz kazanmısım galıba:KK48:

bence senın kafan karısmıs ben gordum bıt pazarında 10 numara kıyafetlerın vardı ama iş yarışma olunca insan onuda gıyıyım bunuda gıyıyım dıyıp kafa karışıklıgı yasıyo ortaya boyle bısey cıkıyo emın ol benımde son sanıyeye gelmeseydı benımde karman corman olurdu son sanıyeye kalınca ustumde ne varsa onu cektım yanı dırek gıydıgım bı kombın bu doğallıktan bıraz kazanmısım galıba:KK48:

aynen öyle tolişim hep dedim zaten asla giymediğim ve giymiceğim bi kombin yaptım
ne bileyim şimdi herkes farklı bişiler yapar bende farklılık katim dedim
halbuki doğal halimle atsam eminimki daha çok oy alırdım :KK51:
o yüzden ikinci yarışmayı deneyelim bide bakalım :KK53:

aynen öyle tolişim hep dedim zaten asla giymediğim ve giymiceğim bi kombin yaptım
ne bileyim şimdi herkes farklı bişiler yapar bende farklılık katim dedim
halbuki doğal halimle atsam eminimki daha çok oy alırdım :KK51:
o yüzden ikinci yarışmayı deneyelim bide bakalım :KK53:
yenılen pehlıvan gurese doymaz bızımkıde o hesap:KK53:

ooo kızlar 12 ye oy emriştim bak birinci zaar..Spor şıklık derken ne giycez misal sokağa cıkarken ki olur mu belki katılırım..

kanka nikın janjanlı eşofmanlarından çekerim üstüme işte bitti:KK53::KK53::KK53:

al sana spor şıklık :KK53:

adidas-kunduramax_627225.jpg

Back