• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Tarz Üye Yarışması ✄ Oylama Vakti !

En tarz üye oylaması !

• Ankete Katılan
    344
  • Anket Kapalı .
21 numarayı beğendim,şimdi giyemesemde,eskiden bu tarza yakın giyiniyordum
ama ben çizmeyle kombinliyordum,artık ferace ve kap giyiyorum.
bu eskimeyen bir tarz,eski türk filmlerinde ve şimdiki dizilerde bile görüyoruz
sokak tarzımıdır bilmem ama ,benim çok beğendiğim bir tarz.
yalnız çantayı kola taktığı için,kulpunun kısa olması daha güzel dururdu.

niye kız begenmedin mi :63:
çat diye çatlamak üzereyim marga , çok merek ediyorjm :)
digerine katılırım da ,ne zaman olacak kusum belli mi ?

Bu yarışma pazar gecesi saat 12 de bitiyor..
Pazartesi günü yeni yarışmanın konusunu açıyorum yani konsepti..
Şuan 2. yarışmanın konseptini seçiyoruz 3 gün sonra bu yarışmayla birlikte seçimde sona eriyor..

Pazartesi başvuru başlıyor yani.. =) oylama herkese açık , hemen hemen herkes konseptin ne olacağını az çok bilir..

Bu yarışma pazar gecesi saat 12 de bitiyor..
Pazartesi günü yeni yarışmanın konusunu açıyorum yani konsepti..
Şuan 2. yarışmanın konseptini seçiyoruz 3 gün sonra bu yarışmayla birlikte seçimde sona eriyor..

Pazartesi başvuru başlıyor yani.. =) oylama herkese açık , hemen hemen herkes konseptin ne olacağını az çok bilir..
tüh o zaman yılbası olması anlamsız , yılbası konsepti yılbası haftası yapılsın , yani yeni yıldan sonraki ilk hafta fotolar yayınlansın ...Bosuna verdim yıl basına :)

tüh o zaman yılbası olması anlamsız , yılbası konsepti yılbası haftası yapılsın , yani yeni yıldan sonraki ilk hafta fotolar yayınlansın ...Bosuna verdim yıl basına :)

Belki de yılbaşı çıkmayacak =) spor şıklık yılbaşına çok yakın bir değerde şuan =)

Belki de yılbaşı çıkmayacak =) spor şıklık yılbaşına çok yakın bir değerde şuan =)
Canım benim bir önerim var.hani diyorsunuz ya yılbaşı biri konsere gider,biri bara gider,biri restorana gider.mutlaka konseptimizin yanında nereye gittiyimizi yazalım mutlaka..o daha iyi olur.oy verenler de kesinlikle bunu göz önünde bulundurur...

Kızlar düşünüyorum da bu yarışma gittikce daha güzel yerlere varacak...tv ye katılamıyoruz ama buradan katıla biliriz.ayrıca yukarısakı fikrim çok iyi ha gözden kaçırmayın.mesela sırf yılbaşı olsa ben katılamam.öyle şah şalı bir elbisem yok ki katılamam...

Canım benim bir önerim var.hani diyorsunuz ya yılbaşı biri konsere gider,biri bara gider,biri restorana gider.mutlaka konseptimizin yanında nereye gittiyimizi yazalım mutlaka..o daha iyi olur.oy verenler de kesinlikle bunu göz önünde bulundurur...

Evet canım bunlar göz önünde bulundurulacak.. =)

Kızlar düşünüyorum da bu yarışma gittikce daha güzel yerlere varacak...tv ye katılamıyoruz ama buradan katıla biliriz.ayrıca yukarısakı fikrim çok iyi ha gözden kaçırmayın.mesela sırf yılbaşı olsa ben katılamam.öyle şah şalı bir elbisem yok ki katılamam...

Tabi ki de yılbaşını herkes dışarıda geçirecek diye bir durum yok..

Kadın kot giyer üzerine çeker bir kazak - açıklamasında da ben ailemle bu yılbaşını evde kutlayacağım der , iyi seneler ve herkese başarılar diler yarşır..

Kimi de şıkır şıkır gösterişli bir abiye tarzı bir şey giyer - açıklamasında da ben eşimle bu yılbaşını dışarıda canlı müzikli bir ortamda kutlarım, iyi seneler ve herkese başarılar diler yarışır..

Böylelikle sorun olmaz..

Tabi ki de yılbaşını herkes dışarıda geçirecek diye bir durum yok..

Kadın kot giyer üzerine çeker bir kazak - açıklamasında da ben ailemle bu yılbaşını evde kutlayacağım der , iyi seneler ve herkese başarılar diler yarşır..

Kimi de şıkır şıkır gösterişli bir abiye tarzı bir şey giyer - açıklamasında da ben eşimle bu yılbaşını dışarıda canlı müzikli bir ortamda kutlarım, iyi seneler ve herkese başarılar diler yarışır..

Böylelikle sorun olmaz..
Evvvet aynennn...hem daha renkli olur...hikayeler falan.sen bunu düşünmüşmüydün?

Evvvet aynennn...hem daha renkli olur...hikayeler falan.sen bunu düşünmüşmüydün?

Evet canım düşünmüştük ve sen söylemeden öncede bir kaç arkadaştan böyle fikirler gelmişti..
3 gün sonra yeni yarışma konusunu da açacağım
Ankete bakacak olursak bu yarışma konsepti yılbaşı olacak gibi..

Sizler şimdiden yılbaşında ne yapacağınıza nereye gideceğinize ne giyeceğinize karar vermeye başlayın =D

Evet canım düşünmüştük ve sen söylemeden öncede bir kaç arkadaştan böyle fikirler gelmişti..
3 gün sonra yeni yarışma konusunu da açacağım
Ankete bakacak olursak bu yarışma konsepti yılbaşı olacak gibi..

Sizler şimdiden yılbaşında ne yapacağınıza nereye gideceğinize ne giyeceğinize karar vermeye başlayın =D
Baksana ben de bir şey icad ettiyimi düşündüm:KK70::KK70::KK70:bi de şu resim paylaşım günü yılbaşı günlerine denk gelecek mi.hazırlanmak,kuaföre falan gitmek gerek...

Baksana ben de bir şey icad ettiyimi düşündüm:KK70::KK70::KK70:bi de şu resim paylaşım günü yılbaşı günlerine denk gelecek mi.hazırlanmak,kuaföre falan gitmek gerek...

Kafa bölgesinin pek bir önemi yok bu yarışmada. Çünkü yüz görünmüyor çoğu yarışmacıda ..

Yılbaşı haftasına girerken ben hazırlık içinde olacağım yani resimlerle ilgilenemem..

Hı ama şöyle yapabiliriz..

Anketi oylarız..

Resimlerinizi , isterseniz yılbasından sonra ki 3 gün içerisinde bana teslim edersiniz olur mu ?

Bunu diğer arkadaşlarla da görüşebilir misin damlacım

Back