• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Tarz Üye Yarışması ✄ Oylama Vakti !

En tarz üye oylaması !

• Ankete Katılan
    344
  • Anket Kapalı .
Evet canım böyle mi yapalım ? Bence böyle olması herkesi aynı ölçüde yapacak ve tarz olan kazanacak daha iyi değil mi ?

evet marga diğer türlü herkes ayrı telden çalıyor belirleyici bişi olması lazım dediğin gibi kırmızı kullanmak, çizme/bot kullanmak, bere kullanmak vs gibi..

Acaba ikincisini bu gibi konu ile mi yapsak ki benim de aklıma yattı..

Bir hafta mesela kırmızı renkle oluşturan kombinler
Bir hafta dolgu topuk
Bir hafta jean ile kombinler

Hem herkes aynı olmuş değil mi
aslında bu fikirler cok daha iyi olacak. herkes aynı seyi baska seylerle kombin edecek. mesela cizmeyi ben elbiseyle x kişi pantolonla kombin edecek sokak modası gibi :)

aslında bu fikirler cok daha iyi olacak. herkes aynı seyi baska seylerle kombin edecek. mesela cizmeyi ben elbiseyle x kişi pantolonla kombin edecek sokak modası gibi :)

Evet ama şartımız olacak..

Bu yarışmada mevsim baz alınacak
Resim son bir hafta içinde çekilecek ve kadınlar kulubü ve tarih yazılı kağıtlarla..

Ve böylelikle hiç kimse özenilmemiş vs gibi yorumlarla karşılaşmayacak.. :)

evet marga diğer türlü herkes ayrı telden çalıyor belirleyici bişi olması lazım dediğin gibi kırmızı kullanmak, çizme/bot kullanmak, bere kullanmak vs gibi..
Kimseye de haksızlık olmaz böylece:)
just sımdı tombsumu kafama atıcam:KK55::KK53:

Sizleri alıntılayarak yazıyorum..

Bu durumu editör arkadaşımla görüştüm fakat böyle bir olayın yarışmacılar arasında kısıtlanmaya yol açıcağına karar verdik..

2. yarışmada bahsettiğim gibi kurallar olacak sonbahar kış mevsim şartı vs gibi..
Yeni yarışma konsept seçim anketi buradadır..

Oylayalım hanımlar..

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...z-ueye-yarismasi-konsept-secme-anketi.775509/

10. numaralı yarışmacıyı oyladım.

yalnız bu yarışmaya katılmadığıma üzüldüm.
çünkü giymeyi düşündüğüm kıyafetlerin tarzında hiç kimse giyinmemiş.
pişmanım

Back